Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Futbolistiem veterānu čempionātā 4.vieta

Agita Bērziņa

2014. gada 26. marts 10:29

80

Noslēdzies Latvijas Ziemeļaustrumu reģiona veterānu telpu futbola čempionāts. Alūksnes komanda “KS Alūksne” ieņem 4.vietu. Noslēdzošās spēles notika sestdien Balvos. Čempionu titulu izcīnīja Jēkabpils futbolisti.


Čempionātu mūsējie noslēdza ar vienu zaudētu un vienu uzvarētu spēli. Alūksnieši spēlē pret Balvu futbolistiem bija spēcīgāki un spēle noslēdzās ar rezultātu 4:2. Vārtus mūsējo labāk guva Rolands Ozoliņš un Mārcis Graudiņš. Savukārt spēlē pret Līvānu komandu piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4. Divus vārtus guva R.Ozoliņš, vienus – Māris Strazds. Ka labākais spēlētājs Alūksnes komandā balvu saņēma Sergejs Belimenko. Alūksnes komandā spēlēja R.Ozoliņš, Valdis Locāns, M.Strazds, Vladimirs Bistrovs, Jānis Ļuļis, Andris Skulme, S.Beļimenko, M.Graudiņš, Vilnis Grāvlejs un Igors Teremko.


“4.vieta ir atbilstoša mūsu spējām. Pagājušajā gadā ieņēmām 3.vietu, taču šogad uz to nepretendējām, jo čempionātā spēlē jauna spēcīga komanda no Jēkabpils. Viņi arī rezultātā uzvarēja. Komandā ir spēcīgi spēlētāji, bijušie futbolisti, profesionāļi. Tas nozīmē, ka Ziemeļaustrumu līgā esam turpat, kur pagājušajā gadā. Vienmēr esmu teicis, ka mūsu vecuma spēlētāji spēlē priekam, nevis rezultātam. Veterānos rezultāts nav galvenais. Spēlējam, jo mīlam futbolu,” saka Alūksnes komandas treneris Rolands Ozoliņš.

Kategorijas