Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbola komanda „VEF Rīga” gatavojas Latvijas čempionāta pusfinālam

Infinitum 8

2014. gada 4. aprīlis 00:00

41

Sākot no 29.marta līdz aprīļa beigām norisināsies Latvijas čempionāta basketbolā pusfināls. Lai arī šobrīd nav zināmi pusfināla pretinieki, „VEF Rīga” komandas basketbolisti aktīvi velta laiku treniņiem un pārbaudes spēlēm ar citām komandām.

Kā pastāstīja komandas menedžere Laila Spaliņa, patlaban komanda gatavojas Latvijas čempionāta pusfinālam un arī finālam, bet pēc tam sekos vasaras cēliens, kurā sportistiem būs viens brīvs mēnesis, bet pārējais laiks jau tiks aizvadīts treniņos, gatavojoties startam valsts izlases sastāvā un citās sacensībās.

Lai arī spēļu grafiks vēl tiek precizēts, „VEF Rīga” komanda aicina visus savus līdzjutējus apmeklēt Latvijas čempionāta basketbolā pusfinālu un arī finālspēles.

Vai zināji?
• Basketbola klubs "VEF Rīga" ir viens no senākajiem šī sporta veida klubiem Latvijā un kopš 2009. gada ir SMScredit.lv atbalstīto sporta komandu vidū. Latvijas sporta attīstībā SMScredit.lv, viens no akciju sabiedrības 4finance pārstāvētajiem zīmoliem, investē kopš 2009. gada. Uzņēmuma atbalstīto sportistu vidū ir arī skeletonisti Tomass un Martins Dukuri, šķēpmetējs Ainārs Kovals, pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, futbola komanda "FS METTA/Latvijas Universitāte" un motokrosa komanda "MX Moduls".
• Ar uzņēmuma atbalstu tiek rīkoti arī dažāda veida turnīri un sacensības, to vidū SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons un SMScredit.lv MTB maratons, sacensības motokrosā "Superkauss", Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā un SMScredit.lv Futbola Virslīga.

Kategorijas