Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: sācies Alūksnes novada čempionāts

Didzis Bauers

2014. gada 8. aprīlis 17:37

331

Sestdien Liepnā tika aizvadītas pirmā sabraukuma spēles.

Pirmajās spēlēs pa divām uzvarām izcīnīja “Liepna” un “Kājnieku skola”. Viena uzvara ir “Pelikāniem”, bet divi zaudējumi - “Klondaikai” un komandai “Zeltiņi/Ilzene”.

Sacensību galvenais tiesnesis Modris Račiks stāsta, ka nācies ieviest izmaiņas spēļu grafikos sakarā ar to, ka piektdien vēlā vakarā Vidzemes čempionāta spēlēs traumas guva četri Gulbenes komandas spēlētāji un nebija iespēju uz nākamo rītu sakomplektēt komandu no citiem spēlētājiem. Komandu pārstāvji, kam bija jāspēlē pret Gulbeni, sestdien vienojās, ka Gulbenei netiks piešķirti zaudējumi un spēles tiks izspēlētas pārējo sabraukumu dienās. Gulbenes komanda piekrita spēlēt trīs spēles dienā.

“Spraigākā cīņa risinājās starp “Kājnieku skolu” un “Pelikāniem”. Var teikt, ka “Pelikāniem” pietrūka laika atspēlēties. Pēc tam gan “Pelikāni” ar uzviju atriebās “Klondaikai”. Arī spēle starp “Zeltiņiem/Ilzeni” un “Liepnu” izvērtās līdzīgi - sākumā vadībā bija “Zeltiņi/Ilzene”, bet “Liepnai” tomēr pietika spēka un meistarības pavērst spēli sev labvēlīgā gultnē. Nākamajā sabraukumā spēlēs iesaistīsies “Gulbene” un “Tako SD” (Balvi),” saka M.Račiks.

Nākamais sabraukums paredzēts 13.aprīlī Liepnā: 9.30 - “Liepna” - “Kājnieku skola”, 10.40 - “Gulbene” - “Pelikāni”, 11.50 - “Liepna” - “Tako SD”, 13.00 - “Pelikāni” - “Klondaika”, 14.10 - “Tako SD” - “Gulbene”, 15.20 - “Klondaika” - “Gulbene”.

Kategorijas