Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes novadā pirmo reizi - Latvijas čempionāts foreļu spiningošanā

Diāna Lozko

2014. gada 13. aprīlis 09:54

1272

Latvijas čempionāta foreļu spiningošanā viens no posmiem pirmo reizi notiks arī Alūksnes novadā, Pededzes upē. Tas norisināsies no 10. līdz 11.maijam un tam vēl aizvien var pieteikties. Šādas sacensības noris jau ceturto gadu.


Sacensībām jāpiesakās četru cilvēku komandai, taču var pieteikties arī individuāli. Sacensību norises vieta būs sadalīta četros sektoros un komandas rotēs, lai katrs varētu tikt arī pie labākajiem ķeršanas sektoriem. Zivis ķers ar bezatskabargu āķiem, tās nedrīkstēs ņemt rokās, tikai ar uztveramo tīkliņu. Visas zivis uzreiz arī tiks atlaistas. Tie, kuri sacensībām pieteikušies individuāli, tiks uz vietas sakomplektēti grupās.


Dalībniekiem līdzi jābūt makšķerēšanas atļaujai un pirms tam ir jāsamaksā dalības maksa, kas visai grupai kopā ir 150 eiro. Tiem, kuri piedalīsies tikai šajā posmā, būs izredzes kļūt par attiecīgā posma laureātiem, bet ne Latvijas čempioniem, jo, lai iegūtu šo titulu, ir jāpiedalās visos posmos.


Uzvarētāji posmu kopsummā pārstāvēs Latviju Pasaules čempionātā foreļu spiningošanā, kurš šogad norisināsies Bulgārijā. Ikviens aicināts skatīties sacensību norisi, jo skatītājiem šis pasākums ir par brīvu. Sacensībām jāpiesakās pie čempionāta organizatora Igora Filipova pa tālruni 29331185.

cleardot.gif

Kategorijas