Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes kinologiem labi rezultāti

Diāna Lozko

2014. gada 17. aprīlis 15:32

263

Pagājušajā nedēļā Smiltenē suņu nacionālajā divcīņā starp 27 dalībniekiem bija arī 7 alūksnieši.

Sacensībās startēja Raivis Podrezovs ar Pradu, Roberts Pranckuns ar Baronu, Jānis Kamarūts ar Ergo, Lauris Šutijs ar Linci, Līga Rožkalne ar Argo, Guna Duba ar Tigru un Marika Magaziņa ar Negru. Sacensībās bija jāpieveic šķēršļu josla un kross. Dalībnieki dalījās arī vīriešu (15) un sieviešu (12) grupā.


“Laurim bija jāsacenšas kopā ar profesionālajiem sportistiem, barjeras bija augstas. Mazajam puisim bija jāceļ metru augstumā pasmags suns pāri katram šķērslim,” stāsta kinologu biedrības “Remis” prezidents Agris Naglis.


Pirmajā etapā R.Podrezovs ierindojās 2.vietā, R.Pranckuns – 4., J.Kamarūts – 9., L.Šutijs – 15. Šajā etapā sieviešu grupā visas trīs godalgotās vietas izcīnīja Alūksnes pārstāves: M.Magaziņa – 1.vieta, L.Rožkalne – 2., G.Duba – 3. Otrajā etapā bija jānoskrien kross četri kilometri. R.Pranckuns ierindojās 2.vietā, R.Podrezovs – 5., J.Kamerūns – 13., L.Šutijs – 16, M.Magaziņa – 7., L.Rožkalne – 9., G.Duba – 10. Kopvērtējumā R.Pranckuns – 2.vietā, R.Podrezovs – 4., J.Kamarūts – 10., L.Šutijs – 15, M.Magaziņa – 5., L.Rožkalne – 7., G.Duba – 9.


Nākamās sacensības suņu nacionālajā daudzcīņā norisināsies 11.maijā Ērģemē.

Kategorijas