Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apes čempionāts florbolā tuvojas finišam

Didzis Bauers

2014. gada 25. aprīlis 18:02

112

Apes novada čempionātā florbolā aizvadītas kārtējās spēles.

Pēc šīs kārtas ir skaidrs, kad līderi “Pelikāni” praktiski vairs nav noķerami. Cīņā par otro un trešo vietu sevi pieteica trapenieši un Gaujienas “Dzintari”.

“Divu Gaujienas komandu savstarpējā spēlē ar 10:5 pārāki bija „Dzintari”. Trapenes „Serdžiu” pieteicās uz medaļām spēlē ar „Smilteni” - 3:2. Viena no centrālajām spēlēm šajā kārtā tika gaidīta starp „Dzintariem” (Gaujiena) un „Apiņiem” (Ape). “Spēle bija interesanta un spraiga, emocijām bagāta: rezultātā trīs spēlētāji saņēma sarkanās kartītes. Beigās „Dzintari” uzvarēja ar 4:3,” stāsta Apes novada sporta darba organizators Juris Ozoliņš. Apenieši, palikuši bez diviem vadošajiem spēlētājiem, nākamajā spēlē ar „Serdžiu” zaudēja ne tikai spēli (3:7), bet arī cerības uz medaļām.

“Interesantā spēlē divu līdzīgu komandu starpā „Vidaga” papildlaikā „izrāva” uzvaru pār ”Jaunlaiceni” - 7:6. „Smiltene”, beidzot spēles čempionātā, ar 5:1 pieveica nedaudz pagurušo”Vidagu”,” saka J.Ozoliņš.

Svētdien, 27.aprīlī, notiks pēdējās čempionāta spēles: 10.00 - “Vidaga” - “Serdžiu” (Trapene), 11.10 - “Dzintari” (Gaujiena) - “Jaunlaicene”, 12.20 - “Serdžiu” (Trapene) - “Gaujiena”, 13.30 - “Apiņi” (Ape) - “Pelikāni” (Alūksne), 14.40 - apbalvošana.

Kategorijas