Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: beidzies grupas turnīrs

Didzis Bauers

2014. gada 25. aprīlis 18:11

292

Pēc divu dienu cīņām Māriņkalnā beidzies pamatturnīrs Alūksnes novada čempionātā florbolā.

Šoreiz komandas pirmajā sabraukuma dienā aizvadīja interesantas cīņas, bet otrajā vairāk skatījās savu vietu tabulā un pēc tās piekoriģēja savu spēli. “Pelikāni” ar grūtībām noturēja trīs vārtu pārsvaru pret “Liepnu”, lai tiktu vājāks pretinieks ceturtdaļfinālā. Viņu nodomus gan izjauca “Kājnieku skola”, kas, lai netiktu pretiniekos spēcīgie gulbenieši, izcīnīja uzvaru pēcspēles soda metienos pret “Zeltiņiem/Ilzeni” un ceturtdaļfinālā spēlēs pret “Liepnu”. Gulbenieši demonstrē ļoti labu tehnisko sniegumu un varbūt mazais laukums Mārņkalna sporta zālē vai stress par iekļūšanu ceturtdaļfinālā bija iemesls, lai nenodemonstrētu visu savu meistarību un tamdēļ zaudējums Liepnai, ļoti nervozā spēlē ar daudziem noraidījumiem.

“Komandu izkārtojums turnīra tabulā sola interesantas cīņas pusfinālu pāros par medaļām. “Klondaika”, ar katru spēli uzlabojot sniegumu, tomēr netika ne pie vienas uzvaras, lai gan pirmajam gadam parādīja pat ļoti cienījamu spēli pēdējā dienā. Balvu komanda izrādījās ļoti ciets rieksts jebkurai no pirmā četrinieka komandām, un varu tikai piebilst, ka šī bija pati korektākā komanda turnīrā. “Zeltiņi/Ilzene” varēja pacīnīties arī par kāroto 4.vietu, ja vien nebūtu jau pirmajā dienā cietusi bezierunu zaudējumus. Punkts pret “Kājnieku skolu” nav nopietni ņemams, jo abām komandām neko vairs nevajadzēja un spēle aizritēja jautrā un nepiespiestā gaisotnē. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka viņiem vārtos turnīra gaitā stāvēja arī meitene Alise Kazaine un rādīja ļoti labu meistarību,” stāsta sacensību galvenais tiesnesis Modris Račiks. 

Sestdien, 26.aprīlī, pulksten 10.00 paredzēts pirmais pusfināls starp “Pelikāniem” un “Gulbeni”, bet pulksten 11.10 otrajā pusfinālā “Liepna” sacentīsies ar “Kājnieku skolu”. Pēc pārtraukuma pulksten 13.00 paredzēta spēle par trešo vietu un pulksten 14.10 finālspēle, pēc kuras sekos apbalvošana.

Kategorijas