Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Karro beidzot savus līdzjutējus priecē Latvijā

Piektdienas pēcpusdienā tika saņemta ziņa, ka svētdien Anglijas čempionāta trešais posms slikto laika apstākļu dēļ tiek atcelts. Taču Matīsam Karro sacensību netrūks arī Latvijā.

„Šobrīd Anglijā līst kā pa Jāņiem, un līdz ar to arī trase nav piemērota sacensībām, tāpēc Anglijas čempionāta trešais posms ir atcelts. Ar vienu kāju biju jau ceļā no Holandes uz Angliju, taču pēdējā brīdī saņēmu ziņu par to, ka sacensības ir atceltas, tāpēc ātri pieņēmu lēmumu doties uz Latviju. No vienas puses žēl, ka sacensības Anglijā tika atceltas, jo biju gatavojies šajā nedēļas nogalē cīnīties par čempionāta kopvērtējuma pirmo vietu. No otras puses esmu priecīgs, ka varēšu startēt sacensībās Latvijā, bet startēt mājās, savu līdzjutēju priekšā, vienmēr ir kaut kas īpašs,” stāsta Matīss Karro.


Šogad Matīsam ārpus Pasaules un Anglijas čempionāta pirmās sacensības Latvijā bija plānotas nākamajā ceturtdienā, 1. maijā, Valmierā, kur savu sezonu atklāj Superkauss motokrosa sacensību seriāls.


Vēl šogad Matīsu Latvijā varēs klātienē vērot un satikt trijās sacensībās - 8. jūnijā Superkausa trešajā posmā, kura norises vieta vēl netiek atklāta (ir zināms, ka šīs sacensības vārda tiešā nozīmē „ienāks pilsētā”), 28. augustā Latvijas kausa piektajā posmā - Gulbenē un 31. augustā - Latvijas čempionāta trešajā posmā Cēsīs.


„Ceru Jūs visus kuplā skaitā redzēt trases malā, atbalstot mani un manu MX Moduls komandu nākošnedēļ 1. maijā Valmierā,” nobeidz Matīss.


Kategorijas