Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Karro: prieks atgriezties mājās un uzvarēt

Lai arī sākotnēji bija plānots, ka aizvadītajās brīvdienās Matīss Karro piedalīsies Anglijas motokrosa čempionāta kārtējā posmā, piektdien organizatori paziņoja, ka posms slikto laikapstākļu dēļ atceļas. Lai arī Matīss varēja atvilkt elpu un gatavoties nākamajiem startiem, sportists nolēma doties uz Latviju, lai piedalītos pirmajā Latvijas motokrosa čempionāta posmā, kas notika Aizputē.

„Šis Aizputes posms sākotnēji nebija iekļauts manā kalendārā. Ceturtdien jau biju sakrāmējis mantas, lai dotos uz Anglijas čempionāta posmu, taču pēcpusdienā saņēmu zvanu, ka Anglijas posms spēcīgā lietus dēļ ir atcelts. Uzreiz iešāvās galvā ideja, ka pirms Superkausa posma varētu piedalīties Aizputes sacensībās. 30 minūtēs sakrāmēju mantas un ar automašīnu no Nīderlandes devos ceļā. Pēc 20 stundu ilgas braukšanas sestdien 11 jau biju Latvijā,” iesāk Matīss Karro.


„Aizputes trase man patika, jo arī iepriekš man tur labi gāja. Izdevās uzvarēt gan kvalifikāciju, gan arī abus braucienus. Pirmajā braucienā uzvarēju nedaudz brīvāk, taču otrajā braucienā man ilgu laiku aizmugurē turējās komandas biedrs Dāvis Ivanovs. Prieks, ka brauciena beigās mēs abi MX Moduls komandas braucēji ierindojāmies pirmajās divās vietās.”


„Kopumā šī bija laba nedēļās nogale. Prieks, ka ar labu rezultātu izdevās atrādīties saviem faniem un atbalstītājiem. Paldies MX Moduls komandai par atbalstu, kā arī paldies visiem faniem par lielisko atbalstu, jo atkal esmu uzņēmis pozitīvas emocijas, ar kurām jau 1. maijā došos uz Superkausa atklāšanas posmu. Tiekamies Valmierā!”


Par klubu “MX Moduls”

Motokrosa komanda "MX Moduls" dibināta 2010.gadā. Komandas mērķis kļūt par profesionālu motokrosa klubu, kuru pazīst un novērtē Pasaules un Eiropas čempionātos. MX Moduls ir klubs, kuru pārstāv labākie Latvijas motokrosa braucēji, un tie, kuri Eiropas un Pasaules čempionātos spēj cīnīties ar pirmā desmitnieka sportistiem. Komandas PRO sastāvā šogad startēs 2013.gada Latvijas motokrosa čempions MX1 klasē Dāvis Ivanovs, Kārlis Sabulis un Gints Filipsons, kā arī atsevišķos posmos Matīss Karro.


Kategorijas