Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Labi spēlē galda tenisu

Didzis Bauers

2014. gada 30. aprīlis 00:00

4

Svētdien Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā beidzās Alūksnes atklātā čempionāta galda tenisā IV kārta.
Šoreiz piedalījās 21 pieaugušais spēlētājs un 5 juniori. Labākais no alūksniešiem bija Aivars Dulbergs, kurš  izcīnīja 2.vietu, piekāpjoties vien ciemiņam no Krievijas Sergejam Ricaram. Jāatzīmē arī Valda Prilužnija izcīnītā 6.vieta. Pārējie palika aiz pirmā desmitnieka. Junioriem uzvarēja alūksnietis Jānis Romers, otrais - Kārlis Pops no Apes, ceturtais - Rauls Vīksna (Alūksne).
“Šoreiz veicās ļoti labi, zaudēju tikai Krievijas pārstāvim piecos setos. Piektajā setā biju vadībā ar 10:5, bet beigās izlaidu uzvaru un paliku otrais. V.Prilužnijs pirmo reizi ticis tik augstu - tas ir ļoti labs progress! Pagājušajā reizē viņš bija 12.vietā. Pārējie nospēlēja savā līmenī. Junioriem labi nospēlēja J.Romers: viņam pirmo reiz pirmā vieta,” stāsta Aivars Dulbergs.
Ar šo kārtu pavasara spēles galda tenisā ir beigušās, nākamās gaidāmas tikai septembra pēdējā svētdienā. Savukārt 7.maijā notiks galda tenisa turnīrs Valgā, uz kuru alūksnieši ir uzaicināti un ko domā arī apmeklēt. ◆

Kategorijas