Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sms kredīts- ērtākais veids, kā tikt pie naudas

Infinitum 8

2014. gada 15. maijs 00:00

54

Sms kredīts ir ērts un ātrs veids kā saņemt nepieciešamo aizdevumu tieši īstajā brīdī. Tam iespējams pieteikties ar īsziņas palīdzību- no jebkuras vietas Latvijā. Tas ir lielisks risinājums dažādās situācijās, kad steidzami nepieciešama lielāka vai mazāka naudas summa.

Šādu aizdevuma veidu Latvijā piedāvā vairākas kredītu kompānijas, tai skaitā arī vivus.lv. Lai saņemtu aizdevumu pie vivus.lv, nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums, ne arī kādas speciālas izziņas. Tie ir būtiski faktori, kas padara šāda veida aizdevumus aizvien pieprasītākus.

Vivus.lv  saviem klientiem piedāvā gan īstermiņa, gan ilgtermiņa aizdevumus, kas dod iespēju ikvienam kredīta ņēmējam izvēlēties gan sev piemērotāko kredīta summu, gan atmaksas termiņu. Jāpiebilst, ka kompānijai raksturīga individuāla pieeja katram klientam, tādejādi arī kredīta limits katram tiek noteikts atsevišķi. Lai uzzinātu savu kredītlimitu, jāsazinās ar vivus.lv darbiniekiem vai jāpiesakās aizdevumam. Maksimālais aizdevums, ko izsniedz šis aizdevējs, ir 1500 Є. Kredīts jāatmaksā termiņā līdz 24 mēnešiem. Kompānijas darba laiks ir katru dienu no 8 līdz 24. Tas nozīmē, ka aizdevums pieejams arī brīvdienās- bieži vien tas ir ļoti noderīgi. Tomēr kredītam pieteikties iespējams jebkurā diennakts laikā- arī ārpus vivus.lv darba laika. Šādā gadījumā aizdevuma pieprasījums tiks apstrādāts uzreiz pēc darba laika sākuma. Vivus.lv savus pakalpojumus piedāvā Latvijas Republikas iedzīvotājiem no 20 līdz 75 gadu vecumam.

Sms kredīts ir lielisks risinājums gadījumos, kad radušies neparedzēti izdevumi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida. Tāpat tā būs laba izvēle kāda lielāka pirkuma apmaksai vai kāda sen lolota sapņa īstenošanai. Lai kāda būtu nepieciešamība, sms kredīts var palīdzēt. Tomēr jāatceras, ka aizdevums būs arī jāatdod, tāpēc aizņemies atbildīgi.

Kategorijas