Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Patēriņa kredīts internetā

Infinitum 8

2014. gada 21. maijs 00:00

144

Ikvienam var pienākt situācija, kad nepieciešams aizdevums. Ja vajadzīgā summa ir salīdzinoši liela, bet nav laika un iespēju kārtot dažādas laikietilpīgas formalitātes, labs risinājums būs patēriņa kredīts internetā.

Viens no populārākajiem aizdevējiem, kas izsniedz patēriņa kredītus internetā, ir Credit24. Šī kompānija kredītu izsniedz līdz pat 3000 eiro apmērā uz termiņu līdz 2 gadiem. Tas nozīmē, ka kredītu būs iespējams atdot pakāpeniski, sadalot to vairākos maksājumos. Klientam pašam ir iespēja izlemt gan par nepieciešamo aizdevuma summu, gan atmaksas termiņu. Credit24 mājas lapā esošā tabula palīdzēs gūt priekšstatu par ikmēneša maksājumiem un tos saskaņot ar ienākumu līmeni. Tas ir svarīgi, jo ļauj gūt reālu priekšstatu par savām iespējām aizdevumu atmaksāt, tā izvairoties no liekām problēmām nākotnē.

Būtiski, ka aizdevums tiek piešķirts īsā laikā- tikai 15 minūtēs. Īpaši izdevīgi tas ir situācijās, kad kredīts vajadzīgs steidzami- piemēram, kāda lielāka pirkuma apmaksai. Viss, kas nepieciešams, lai pieteiktos patēriņa kredītam internetā, ir mobilais tālrunis, bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām un pieeja internetam. Ja aizdevums pie konkrētā aizdevēja tiek ņemts pirmo reizi, vispirms nepieciešams reģistrēties kompānijas mājas lapā- tas ir vienkārši izdarāms un neprasīs daudz laika. Pēc tam iespējams pieteikties nepieciešamajam kredītam. Patēriņa kredītam internetā iespējams pieteikties jebkurā diennakts laikā, pieteikuma izskatīšana un kredīta piešķiršana gan notiks aizdevēja darba laikā. Piemēram, Credit24 strādā katru dienu no 8 līdz 22, kas nozīmē, ka aizdevumu būs iespējams saņemt tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams- arī brīvdienās un svētku dienās.

Patēriņa kredīts pie Credit24 pieejams bez ķīlas un galvojuma, kā arī bez dažādām izziņām. Tam var pieteikties ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs, kas sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu, un kuram nav iepriekš nenokārtotu parādsaistību.

Ja vajadzīgs aizdevums, vērts ieskatīties Credit24 piedāvājumā. Pirms aizņemšanās jāizvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt.

Kategorijas