Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apenieši šodien startē bezceļu sacensībās Igaunijā

Šodien, 24.maijā, Igaunijā, Oravas tuvumā notiks bezceļu Trofi reids- automašīnu izturības sacensības „Oro Offroad 2014”, kurās ar SIA „Līvs AM” un tā vadītāja Aivo Līva atbalstu piedalīsies arī četras ekipāžas no Apes.

Jau piektdien, 23.maijā, norisinās kvalifikācijas braucieni, kuru rezultātā tiks noteikta starta kārtība rītdienas sacensībām. Sestdien plkst. 10. 00 startēs ET-1 klase, kurā Api pārstāvēs divas ekipāžas. Trasē dosies gan pilots Kristaps Raipalis ar komandas biedriem Kārli Dauškanu un Edgaru Rēdeli, gan otra ekipāža, kurā brauc Ernests Purakalns kopā ar Dāvi Leiti un Matīsu Leimani.

No 13.00 starts tiks dots ET-2 klases mašīnām, tai skaitā arī divām apeniešu ekipāžām. Ar trasi un konkurentiem cīnīsies Ģirts Gailītis un Edgars Miķelsons, kuri ar pašu konstruēto mašīnu izcīnīja uzvaru nesenajās sacensībās Madonā, kā arī Mairis Jurka kopā ar saviem komandas biedriem Mārtiņu Janušu un Kristapu Kaktiņu. Dalībnieki dosies 3 stundu ilgā ekstrēmā braucienā pa Igaunijas bezceļos izveidoto trasi. Aicinām atbalstītājus, līdzjutējus!

Info par šīm sacensībām: www.eal.4x4.ee, www.oro4x4.ee

Šīs automašīnas, ko saviem spēkiem „saķīlējuši” un uzlabojuši paši jaunie, azartiskie braucēji, motokrosa „Vaidavas kauss” laikā interesenti varēja ne vien apskatīt , bet arī saņemt konsultācijas. Sportisti piedāvā arī padomu un palīdzību šādu bezceļu automašīnu izgatavošanā.

Fotoreportāža no sacensībām Madonā: http://www.draugiem.lv/user/1212746/#/user/1212746/gallery/?pid=350550764

Kategorijas