Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Skriešanas seriāls "Alūksnes pavasaris 2014": apbalvo labākos

Didzis Bauers

2014. gada 24. maijs 13:07

28467

Pagājušo piektdien Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas aktu zālē notika skriešanas seriāla “Alūksnes pavasaris 2014” noslēguma pasākums un laureātu apbalvošana.


Sacensību organizatori bija sarūpējuši mazu koncertu dalībnieki, ko sniedza jaunā dziedātāja Līva Sloģe, kā arī lieliskas balvas. Trīs labākie tika pie medaļām, bet uzvarētājs saņēma lietussargu ar skrējiena simboliku. Pēc apbalvošanas notika loterija, kur visi skrējēji varēja laimēt kādu balvu.


“Organizatori domā, ka šis skrējiens sezonas sākumā ir ļoti motivējošs. Pārbaudīt savu varējumu, gan turpināt nodarboties, gan arī uzsākt sporta gaitas. Noteikti tie ir zaudētāji, kas nepiedalījās šogad šajā skrējienā. Prieks par Ilzenes un Mālupes skolotājiem, kas savus audzēkņus ved uz šīm sacensībām, bet diemžēl žēl, ka pārējie skolotāji ir ļoti pasīvi, gaidītu no viņiem lielāku ieinteresētību. Organizatori arī turpmāk centīsies iedrošināt skrējējus uzdrošināties noskriet lielāku kilometrāžu nevis tikai iecienīto 1.kilometra distanci. Uztvert šo ne tikai kā lielu sacensību bet arī kā veselīgu dzīvesveidu, veselības uzlabošanu. Paldies Viesturam Zaķim, Dzintrai Andrejevai, Uldim Bertukam un Ilgvaram Vaskim par šo sacensību organizēšanu,” stāsta novada sporta darba organizators Vilnis Veļķeris.


Labākās skrējējas S11 grupā - Elvita Keita Ķikute, Dita Apsīte,Vanesa Polna. S13 - Krista Kļava- Būmane, Viktorija Vlada, Patrīcija Kovaļevska. S15 - Diāna Kurepina, Kristīne Tekļana, Alise Kazaine. S17 - Ance Ozola, Regīna Rudzīte, Džeina Riekstiņa. SM - Zanda Šķetika, Rasma Rudzīte.ST Iluta Sprukule, Līga Berkolde, Elīna Akmentiņa. S40 - Inese Žīgure, Digna Ķīse, Zeltīte Kākere.

Labākie skrējēji V11grupā - Rihards Berkolds, Ralfs Siliņš, Alekss Cunskis. V13 - Edgars Zjukovs, Mikus Gabranovs, Mārtiņš Gražanskis. V15 - Kārlis Ludvigs, Emīls Vinogradovs, Reinis Rudzītis. V17 - Niks Ertmanis, JānisVeļķeris, KristersMusts. VM - Raimonds Siliņš, Artis Maksims, Arnolds Dmitrijevs. VT - Dmitrijs Udovkins, Uldis Jauniņš, Intars Dambis. V40 - Ivars Fērmanis, Viesturs Zaķis. V50 - Aleksandrs Gorkijs.


Kategorijas