Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Arī tu vari atbalstīt savējos!

Loreta Jargane

2014. gada 30. maijs 00:00

19

Vēl tikai līdz 31.maija pusnaktij ikvienam ir iespēja nobalsot par diviem alūksniešu projektiem labdarības iniciatīvas portālā “LabieDarbi.lv”.
Jau rakstījām, ka Alūksnes biedrība “Astes un Ūsas” vēlas ierīkot suņiem vēl sešus āra pastaigu laukumus, kā arī āra nojumi kaķiem. Ieceres īstenošanai nepieciešami 2600 eiro, tāpēc “Astes un Ūsas” piedalās “LabieDarbi.lv” projektu konkursā. Šobrīd dzīvnieku mājā dzīvo vairāk nekā 50 kaķi un 13 suņi. Biedrība saka milzīgu paldies visiem, kas jau nobalsojuši par projektu jaunu āra voljēru izveidei suņukiem.
Otru projektu „Brālēnu ceļš uz blakusvāģu motosportu” iesnieguši jaunie motobraucēji Kristaps Rozenbergs un Lotārs Aleksejevs, kuri vēlas iegādāties motociklu, lai varētu sekmīgi startēt dažādās sacensībās un attīstīt savu talantu motobraukšanā. “Esam brālēni, kurus ir aizrāvis tieši blakusvāģu motokross. Mūsu sapnis ir kādu dienu kāpt uz goda pjedestāla, aizstāvot Latvijas godu. Taču pagaidām mūsu rīcībā nav nopietna motocikla, ar kuru piedalīties sacīkstēs. Trenējamies ar pašu gatavotu „blaķenīti” pa mājas trasi un tālāk netiekam, jo nav iespēju ar šo “mocīti” nekur piedalīties. Tāpēc vēlamies iegādāties sacīkstēm piemērotu motociklu,” stāsta Kristaps. Lotārs piebilst, ka līdz šim piedalījušies tikai “Vaidavas kausa” sacensībās, kur startējuši “Zelta mopēdā”.
Nobalsot par abiem alūksniešu projektiem var portālos “labiedarbi.lv”, “www.draugiem.lv” un “labiedarbi.inbox.lv”. ◆

Kategorijas