Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Motosports: Karro beidzot izdodas finišēt Top 10

Lieliskas sacensības svētdien Francijā notiekošajā MXGP devītajā posmā aizvadīja Matīss Karro, kurš divu braucienu summā uzrādīja savu labāko rezultātu šīs klases ietvaros - devīto vietu.

Kvalifikācijā Karro ierindojās 18.vietā. Pirmajā braucienā Matīsam kārtējo reizi padevās fantastisks starts, kas ļāva nonākt otrajā vietā. Taču turpinājumā tika piedzīvots kritiens, kas beigās ļāva finišēt 11.vietā. Otrajā braucienā Matīsam astotā vieta, kas divu braucienu summā deva augsto devīto rezultātu.


„Trase nebija mana tipa, jo tā bija ļoti cieta un ar lieliem kalniem, taču bija labas atmiņas no iepriekšējiem gadiem, kas sacensībām ļāva sagatavoties ļoti labi. Diemžēl kvalifikācijā neizdevās starts. Aizcīnījos līdz 12.vietai, kur sāku mēģināt pakāpties vēl augstāk. Taču tad pieļāvu kļūdu, kā rezultātā nācās samierināties ar 18.vietu, ar ko nebiju priecīgs,” iesāk Matīss Karro.


„Svētdien pirmajā braucienā padevās fantastisks starts, jo no starta aizgāju kā otrais. Vēlāk atkritu līdz ceturtajai pozīcijai, taču tad sekoja kritiens, pēc kura vairs nevarēju atgūt savu tempu un ātrumu. Beigās finišēju 11.vietā. It kā ar rezultātu biju apmierināts, taču nepatika tas, ka, braucot Top 5, nespēju atbrīvoties un braukt brīvi. Biju pārāk sasprindzis,” pirmā brauciena notikumus komentē Karro.


„Otrajā braucienā starts nepadevās. Tobrīd biju 14.vietā, taču ar katru apli uzņēmu tempu un beigās aizcīnījos līdz astotajai pozīcijai. Bija iespēja ķert rokās septītās vietas ieguvēju, taču mūsu laiki bija ļoti līdzīgi, tāpēc nevēlējos riskēt un skriet pa galvu un pa kaklu.”


„Līdz ar to divu braucienu summā izcīnīju devīto vietu, ar ko esmu apmierināts, jo beidzot izdevās finišēt Top 10. Paldies MX Moduls par iespēju startēt pasaules čempionātā, kā arī paldies visiem atbalstītājiem. Tagad došos uz mājām, lai varētu startēt Superkausa posmā Rīgā. Tiekamies tur!”


Kategorijas