Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sākas volejbola seriāls

Didzis Bauers

2014. gada 6. jūnijs 00:00

12

Šonedēļ Alūksnes Pilssalā startēja novada pludmales volejbola seriāla I kārta.
2014.gada Alūksnes pludmales volejbola seriāls notiks Alūksnes Pilssalas volejbola laukumos līdz 13.augustam. Sacensības noris pēc posmu principa trešdienu vakaros pulksten 18.00. Izņēmums būs pilsētas svētkos, kad sacensības notiks sestdienā.
Trešdien spēles uzsāka 17 pāri: 8 pāri sporta klasē un 9 meistarklasē. Piedalās arī 3 dāmu pāri, bet viņas spēlē kopā ar puišiem sporta klasē. Ja turpmāk dāmu būs vairāk, tad viņas spēlēs atsevišķi.
Sporta klasē uzvarēja Gatis Drūka un Dmitrijs Jankins, otrie - Nauris Lepiks un Ritvars Ņeupakojevs, trešie - Rolands Dobelnieks un Staņislavs Šaulinskis. Meistarklasē pirmie - Gatis Stepanovs un Gatis Krauja, otrie - Kaspars Spirks un Intars Dambis, trešie - Arvīds Sams un Artis Maksims. Dāmām 6.vietu sporta klasē izcīnīja Kristīne Lancmane un Katrīna Gore, bet labi cīnījās Dina Vītola ar Jūliju Teterovsku un Ieva Irbe ar Līgu Poli.
“Manuprāt, svarīgākais ir tas, ka pasākums būs katru nedēļu. Uz pirmajām sacensībām bija “laba dzīvība”, daudz dalībnieku un priecē, ka tas viss sāk izveidoties par notikumu. Protams, ka viss  atkarīgs no laika apstākļiem, bet pagaidām ir silts. Spēlēsim pat tad, ja līs lietus. Labākos apbalvosim seriāla beigās. Dalībniekiem ir iespēja piedalīties desmit posmos, bet kopvērtējuma tabulā tiks ņemti vērā septiņu labāko posmu rezultāti. Viena posma laikā pāriniekus mainīt nedrīkst. Kopvērtējumā tiks vērtēti individuālie rezultāti, nevis pāra, tas ir, katrā posmā drīkst piedalīties ar citu pārinieku. Pagaidām vēl neesam izauguši līdz tam, lai apbalvotu labākos katrā posmā. Skatīsimies, cik pastāvīgu dalībnieku būs katrā posmā, no tā arī izvērtēsim,” stāsta sacensību tiesnesis Kaspars Spirks. ◆

Kategorijas