Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina sacensties pensionāru sporta spēlēs

Loreta Jargane

2014. gada 6. jūnijs 18:47

490

Trešdien, 11.jūnijā, Alūksnes Pilssalas stadionā norisināsies pensionāru sporta spēles, kuras organizē Alūksnes pilsētas pensionāru biedrība "Sudrabs". Sporta spēlēs aicināti piedalīties gan pilsētas, gan novadu pensionāri.

Reģistrēšanās Pilssalas stadionā notiks pulksten 9.00, bet pulksten 10.00 sāksies sporta aktivitātes pensionāriem. Bie

“Biedrība uzrakstīja projektu portālā “ziedot.lv”, kas tika atbalstīts. Tā nu ar pašvaldības un Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas direktores Līgas Tomsones atbalstu mēs varam rīkot pasākumu sporta laukumā Pilssalā. Ir ieplānotas 16 sacensību disciplīnas, kas atbilst pensionāru sagatavotībai un vecumam,” viņa stāsta.

Ginta Poļaka, kas ir atbildīga par sporta spēļu norisi, piebilst, ka tās ir pirmās senioru sporta spēles, kas norisināsies visā novadā. Gaidāmi arī sadarbības partneri no Liepnas, Mālupes un Apes novada, kas piedalīsies sporta spēlēs. Visiem dalībniekiem būs vienādi krekli. Protams, neiztikt bez apbalvošanas – medaļām, diplomiem un vēl dažādiem muzikāliem, un sportiskiem pārsteigumiem.


“Aktivitātes būs atbilstoši pensionāru veselības stāvoklim. Piemēram, pupas atlasīt no zirņiem, ātrākā kamolu pārtīšana un vēl citas aktivitātes,” stāsta G.Tortuze. Viņa aicina pensionārus sportot un pārējos atbalstīt un just līdzi.

Kategorijas