Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Motosports: Karro pateicas faniem par pozitīvajām emocijām

Motosportists Matīss Karro izcīnīja otro vietu svētdien Rīgā notikušajā "Superkauss" čempionāta trešajā posmā, kas pirmo reizi notika īpaši izveidotā trasē Zaķusalā.

Jau pirms starta bija zināms, ka starp gandrīz visiem labākajiem latviešu braucējiem sacensībās piedalīsies arī šī brīža ātrākais igauņu braucējs Tanels Leoks. Kvalifikācijā Karro izcīnīja otro vietu, pēdējā aplī piekāpjoties jau pieminētajam Leokam. Diemžēl pirmajā braucienā Matīss pieļāva kļūdu, kas beidzās ar kritienu, taču abos nākamajos braucienos sportists izcīnīja uzvaras, kas beigās kopvērtējumā deva otro vietu.

“Vispirms jāsāk ar to, ka gribētu pateikt Paldies organizatoriem par to, ka viņi noorganizēja šādu posmu Rīgā, kā arī Paldies MX Moduls komandai par iespēju startēt šajās sacīkstēs,” iesāk Matīss Karro.

“Kvalifikācijā pēdējā aplī mani apdzina Leoks, tāpēc nācās samierināties ar otro vietu. Pirmajā braucienā starts nepadevās, kā rezultātā biju piektajā vietā. Diemžēl pirmā apļa beigās pieļāvu kļūdu un kritu. Pēc kritiena motocikls bija šķībs, tāpēc pagāja gandrīz pilns aplis, kamēr to kaut cik iztaisnoju. Tobrīd biju atkritis uz pēdējo vietu, taču turpinājumā izdevās aizcīnīties līdz septītajai vietai.”

“Arī otrajā un trešajā braucienā starti nepadevās, taču cīnījos līdz beigām, kas vainagojās ar divām skaistām un sīvām uzvarām. Tas divu braucienu summā man deva otro vietu, tikai par punktu atpaliku no MX Moduls komandas biedra Dāvja Ivanova,” braucienus komentē Matīss.

“Kopumā ar braucieniem īsti apmierināts neesmu, jo gribēju uzvarēt. Taču no otras puses bija liels prieks atkal braukt savu skatītāju priekšā, kas uzmundrināja mani un atbalstīja. Paldies visiem par lielisko atbalstu, jo, lai arī braucieni nebija tie paši labākie, esmu guvis pozitīvas emocijas turpmākiem startiem,” nobeidz Karro.

Kategorijas