Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pirmoreiz aktīvi atpūšas kopā

Loreta Jargane

2014. gada 13. jūnijs 00:00

48

Šonedēļ Alūksnes Pilssalas stadionā norisinājās pirmās pensionāru sporta spēles, kuras organizēja Alūksnes pilsētas pensionāru biedrība “Sudrabs”. Sporta spēlēs bija aicināti piedalīties gan pilsētas, gan novadu pensionāri.
Visu dienu gandrīz 70 pensionāri no Alūksnes un Apes novadiem, kā arī no Mālupes un Pededzes pārbaudīja savus spēkus 16 dažādās disciplīnās. Vislabāk veicās alūksnietim Modrim Bitem, kurš ieguva piecas medaļas. Pensionāru biedrības “Sudrabs” biedrs Ivars Pepernieks izcīnījis trīs medaļas. Arī “Sudraba” pārstāve un sporta spēļu organizatore Jautra Tatjana Poļaka aktīvi piedalījās sacensībās un izcīnīja trīs trešās vietas. “Gāja tīri normāli. Pirmā reize ir pirmā reize, ar daudz ko nebijām rēķinājušies, piemēram, ka vīriešu būs tik daudz. Nākamgad būsim gudrāki. Bet galvenās lietas tika nodrošinātas: ātrā medicīniskā palīdzība un kafejnīcas pakalpojumi bija pieejami. Manuprāt, viss noritēja ļoti labi, cilvēki bija atsaucīgi, iesaistījās un bija apmierināti. Liels paldies biedrības vadītājai Gitai Tortuzei, Edvīnam Svaram par pasākuma vadīšanu, Intai Makai par diplomu rakstīšanu un vēl visiem tiem, kas palīdzēja šī pasākuma tapšanā un norisē!” saka J.T.Poļaka.
Pensionāri arī ar interesi vēroja džudo paraugdemonstrējumus, bet rezultātu apkopošanas laikā baudīja gardu zupu un klausījās mūziku. Protams, labākie savās disciplīnās tika apbalvoti ar medaļām un diplomiem. ◆

Kategorijas