Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sākas Apes novada čempionāts

Didzis Bauers

2014. gada 13. jūnijs 00:00

10

Pagājušās nedēļas nogalē Vidagā startēja Apes novada pludmales volejbola čempionāta pirmais posms.


Vīru sacensībās 1.posmā pieteicās 15 komandas, jauniešu grupā 3 komandas, jaunietēm 2 komandas un sieviešu konkurencē  2 komandas.
Vīriešu komandas tika sadalītas 2 apakšgrupās un no katras 2 labākās sacentās pusfinālos un finālos, sadalot medaļas. Spēles bija interesantas un līdzīgas, neiztiekot bez pārsteigumiem, jo jau pirmajā apakšgrupas spēlē zaudējumu pret labi spēlējošo Vidagas komandu „Thunder”(Raivis Kazaks, Oskars Kazaks) piedzīvoja Artis Maksims ar Intaru Dambi („Dambis/Maksims”).
“Brīnumus rādīja arī otrs labākais Vidagas pāris ”Tandēms” (Ralfs Kazaks, Alvars Leoskis), savstarpējā otrās apakšgrupas spēlē uzvarot ”R-2” (Rinārs Teters, Rolands Ozoliņš), kuri no apakšgrupas izgāja kā otrie. Un tā pirmajā pusfinālā tikās „Dambis/Maksims” ar „Tandēmu”. Cīņa bija spraiga, tomēr ar 2:0 šoreiz pārāki bija pieredzējušākie Intars un Artis. Arī otrajā pusfinālā spēle ritēja punkts punktā, tomēr ar 2:0 labāki bija Rinārs ar Rolandu, uzvarot Raivi un Oskaru. Cīņā par pirmā posma bronzu devās trīs brāļi Kazaki un arī radinieks Alvars. Radinieku un skatītāju uzmundrināti, puiši rādīja labu spēli, virmoja kaislības, spēle ritēja punkts punktā, un šoreiz veiksme bija Ralfa un Alvara pusē. Raivim un Oskaram - ceturtā vieta. Arī finālspēlē cīņa bija līdzīga starp „Dambi/Maksimu” un „R-2”. Šoreiz abus setus uzvarēja Rinārs ar Rolandu, kļūstot par pirmā posma uzvarētājiem. Sudraba medaļas - A.Maksimam un I.Dambim,” stāsta  Apes sporta darba organizators Juris Ozoliņš
Meiteņu konkurencē labākā komanda bija “LM” (Līva Lārmane, Madara Vorfolomejeva). Otrajā vietā - “Aija” (Loreta Korkunova, Signe Jansone).
Jauniešiem uzvarēja “Uchuduk” no Smiltenes (Reinis Krists Vergins, Kristaps Rīders), otrie - “Vāveres” (Kārlis Pops, Toms Renards Gailītis). Trešajā vietā - “Bratva” (Kaspars Muskats,  Ringolds Raudiņš).
Sievietēm labākās šajā posmā - “Ape” (Ilze Latika, Evija Dārziņa), otrajā vietā - “Karstās” (Laura Jaunzeme, Undīne Ābolkalne).
Apes pludmales čempionāta otrais posms notiks jau rīt, 14.jūnijā, Trapenē. Pieteikties var līdz pulksten 10.00. Jāatceras, ka kopvērtējumā no četriem posmiem tiks vērtēti trīs labākie ar nemainīgiem sastāviem. ◆

Kategorijas