Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pludmales volejbols: sākas Apes novada čempionāts

Didzis Bauers

2014. gada 13. jūnijs 18:04

293

Pagājušās nedēļas nogalē Vidagā startēja Apes novada pludmales volejbola čempionāta pirmais posms.

Vīru sacensībās 1.posmā pieteicās 15 komandas, jauniešu grupā 3 komandas, jaunietēm 2 komandas un sieviešu konkurencē 2 komandas.

Vīriešu komandas tika sadalītas 2 apakšgrupās un no katras 2 labākās sacentās pusfinālos un finālos sadalot medaļas. Spēles bija interesantas un līdzīgas, neiztiekot bez pārsteigumiem, jo jau pirmajā apakšgrupas spēlē zaudējumu pret labi spēlējošo Vidagas komandu „Thunder”(Raivis Kazaks, Oskars Kazaks) piedzīvo Artis Maksims ar Intaru Dambi („Dambis/Maksims”).

“Brīnumus rādīja arī otrs labākais Vidagas pāris ”Tandēms” (Ralfs Kazaks, Alvars Leoskis) savstarpējā otrās apakšgrupas spēlē uzvarot ”R-2” (Rinārs Teters, Rolands Ozoliņš), kuri no apakšgrupas iziet kā otrie. Un tā pirmajā pusfinālā tiekas „Dambis/Maksims” pret „Tandēmu”. Cīņa ir spraiga un tomēr ar 2:0 šoreiz pārāki ir pieredzējušākie Intars un Artis. Arī otrajā pusfinālā sacensība rit punkts punktā un tomēr ar 2:0 labāki ir Rinārs ar Rolandu uzvarot Raivi un Oskaru. Cīņā par pirmā posma ”Bronzu” dodas trīs brāļi Kazaki un arī radinieks Alvars. Radinieku un skatītāju uzmundrināti puiši rāda labu spēli, virmo kaislības, spēle rit punkts punktā un šoreiz veiksme ir Ralfa un Alvara pusē. Raivim un Oskaram šoreiz ceturtā vieta. Arī finālspēlē cīņa ir līdzīga starp „Dambi/Maksimu” un „R-2”. Šoreiz abus setus uzvar Rinārs ar Rolandu kļūstot par pirmā posma uzvarētājiem. Sudraba medaļas Artim Maksimam un Intaram Dambim,” stāsta Apes sporta darba organizators Juris Ozoliņš

Meiteņu konkurencē labākās komanda”LM”, spēlēja Līva Lārmane, Madara Vorfolomejeva. Otrajā vietā „Aija”-Loreta Korkunova, Signe Jansone. Jauniešiem uzvarētāji-„UCHUDUK”- no Smiltenes-Reinis Krists Vergins, Kristaps Rīders, otrie „Vāveres”-Kārlis Pops, Toms Renards Gailītis. Trešajā vietā”Bratva” Kaspars Muskats, Ringolds Raudiņš. Sievietēm labākās šajā posmā „Ape”- Ilze Latika, Evija Dārziņa, atstājot otrajā vietā „Karstās” Laura Jaunzeme, Undīne Ābolkalne.

Apes pludmales čempionāta otrais posms jau sestdien 14. jūnijā Trapenē. Pieteikšanās līdz 10.00. Atgādinu, ka kopvērtējumā no četriem posmiem vērtēs trīs labākos ar nemainīgiem sastāviem.

Kategorijas