Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Palīdzēsim ķepaiņiem!

Redakcija

2014. gada 20. jūnijs 00:00

66

Pirms pāris nedēļām Alūksnē, izmesti grāvī, maisiņā tika atrasti tikko dzimuši kaķēni. Kāda ģimene kaķēnus tur atrada un atgādāja uz “Astēm un Ūsām” ar lūgumu izglābt mazās dzīvībiņas. Pirmās divas dienas kaķēni tika baroti no pudelītes. Tad kaķēniem palaimējās, jo izdevās atrast barojošu kaķenīti Gulbenē, kura, lai gan pašai ir divi mazulīši, pieņēma arī šos audžubērnus. Tagad mazie jau paaugušies, drīz paši mācīsies ēst un tad būs gatavi doties uz jaunām mājām. Vai nevēlies kļūt par gādīgu saimnieku kādam no kaķu bērniem? 
“Astes un Ūsas” dienas laikā kļuva vēl par 11 kaķēniem bagātākas! Kaķēni drīz būs gatavi doties uz jaunām mājām! Aizrunāt var pa tālruni 29477535.
Alūksnē, Jāņkalna ielā, pieklīdis maza auguma draudzīgs suņuks. Ap kaklu - zaļa siksniņa. Suņuks nogādāts dzīvnieku mājā “Astes un Ūsas” Alūksnē. Tālrunis 26523096.
Eira ir nepilnus trīs gadus veca, draudzīga sunīte no Gulbenes, kur konfiscēta saimniekiem par labturības prasību neievērošanu. Sterilizēta, vakcinēta. Pret savējiem ir ļoti draudzīga, svešos gan aprej, tādēļ būs labs mājas sargs. Ja vari būt Eirai labs saimnieks, lūdzu, zvani - tālrunis 29477535.

Kategorijas