Aluksniesiem.lv ARHĪVS

SMS kredīts

Infinitum 8

2014. gada 2. jūlijs 00:00

84

Domājams, katrs zina tūlītēju atbildi uz jautājumu - bez kā šajā - informāciju tehnoloģiju - laikmetā nav iedomāja mūsu ikdiena. Protams, bez mobilā telefona. Pieaugot prasībām pēc dažādām iespējām, ko iespējams paveikt ar mobilā tālruņa palīdzību, arvien lielāku popularitāti gūst modernie viedtālruņi, kuru funkcijas un dažādas aplikācijas ir neaizstājamas steidzīgajā dienas ritmā. Mūsu dienas gaitas ir kļuvušas tik pakārtotas mobilajiem telefoniem, ka neskaitāmi uzņēmumi un pakalpojuma sniedzēji ievieš risinājumus, kā ērtāk caur mobilo telefonu sasniegt un ērti piekļūt dažādiem pakalpojumiem. Viens no tādiem, kas jau zināms labi sen, ir pakalpojuma izmantošana ar īsziņas starpniecību. Nav nekas jauns, ka ar īsziņu varam nobalsot par kādu simpātiju kādā televīzijas konkursā vai šovā, apmaksāt vietu autostāvvietā, pasūtīt kādu pakalpojumu sociālajā tīklā, nopirkt vilciena biļeti un paveikt daudz ko citu. Tagad ar īsziņas palīdzību ir iespējams risināt arī finansiālās problēmas. To piedāvā aizdevēju izstrādāts pakalpojums, kas plašāk zināms kā SMS kredīts. Pateicoties rūpīgi izstrādātai aizdevumu sistēmai, šādu aizdevumu var saņemt ikviens pilngadīgs mobilā telefona lietotājs, kurš izpilda vien dažus niecīgus nosacījumus, proti, ir reģistrējies aizdevēja interneta mājas lapā un atbilst kredīta ņēmēja statusam.

Kā noprotams no paša pakalpojuma nosaukuma, SMS kredīts pie credit24.lv ir ārkārtīgi vienkārši noformējams - vien ar īsziņas palīdzību, bez ķīlas, bez izziņas, bez galvojuma, bez darba vietas, bez jebkādām citām prasībām, turklāt tas pieejams ļoti ātri – naudas aizdevums pieejams nepilnas stundas laikā, tieši tādēļ tā šķiet ļoti ērta un parocīga iespēja, ko spējušas piedāvāt jaunākās paaudzes tehnoloģijas, ļaujot uzlabot ikviena cilvēka dzīvi. Tomēr pirms aizņemties, der atcerēties, ka naudas aizņēmums ir nopietns solis un, lai arī SMS kredīts piedāvā vienkāršu finansiālo problēmu risinājumu, tas ikreiz rūpīgi jāapsver.

SMS kredītu uz doto brīdi piedāvā vairāki ātro kredītu izsniedzēji. Vieni no uzticamākajiem un populārākajiem, kas piedāvā minēto īstermiņa aizdevumu visā Latvijas teritorijā, minami tādi aizdevēji kā viasms.lv, smscredit.lv, kredits7.lv, atraiskredits.lv, credit24.lv, crediton.lv un citi.

Kategorijas