Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Startē pirmajā “Riga Eco Trail” skrējienā

Pārsla Konrāde

2014. gada 4. jūlijs 00:00

6

Nedēļas nogalē notika pirmais “Riga Eco Trail 2014” skrējiens, kurā kopā ar dalībniekiem no Rīgas, citām Latvijas vietām un arī no Austrālijas un Itālijas startēja arī mūsu sportisti.
Alūksnietis Ansis Šteiners (komanda “vegan.lv”) pārī ar rīdzinieku Kārli Grundiņu izcīnīja 2.vietu “DUO: Run-Bike” distancē, pieveicot 46 kilometrus. Šī distance bija neparasta ar to, ka komandā startēja divi dalībnieki, no kuriem viens skrēja, bet otrs brauca ar velosipēdu. Abi dalībnieki pēc brīvas izvēles varēja mainīties, taču abiem distancē bija jāatrodas redzamības robežās. Šo distanci līdz galam veica 32 komandas.
Jānis Kūms no Gaujienas (komanda “Isostar”) sacentās tautas distancē, skrienot 23 kilometrus. Viņš finišēja 22.vietā, bet VP grupā ir 16.vietā. Pavisam distanci pieveica 40 dalībnieki.
Trase vijās cauri Rīgai un šķērsoja Akmens, Salu un Dienvidu tiltus, kā arī cauri Zaķusalai un Lucavsalai. Katram dalībniekam ar speciālu čipu, kādu izmanto taku skrējienos, vajadzēja atzīmēties laika fiksēšanas kontrolpunktos.

Kategorijas