Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz stadionmotokrosu

Diāna Lozko

2014. gada 10. jūlijs 12:15

388



16.jūlijā norisināsies Somerpalu Starptautiskais stadionmotokross – Vaino Leoka ceļojošā piemiņas kausa izcīņa Igaunijā.

Galveno balvu - Vaino Leoka ceļojošo piemiņas kausu - superfinālā izcīnīs “MX1” un “MX2” klases braucēji, bet notiks sacensības arī “Open”, “Mini MX”, “Dāmu”, “Retro”, “Enduro Pro” un citās  motociklu  klasēs, kā arī  mopēdu šovs. Pirmo reizi Baltijas motokrosa vēsturē notiks sacensības elektromotocikliem. Sacensībās Somerpalu gaidāmi daudzi labākie ne vien Baltijas, bet arī vairāku citu valstu motokrosisti. “MX1” un “MX2” klašu braucienos startēs Pasaules motokrosa  čempionāta dalībnieki Tanel Leok, Matīss Karro, Hari Kullas, Davide Guarneri, kā arī gandrīz visi vadošie  Latvijas un Igaunijas motosportisti.


Jau otro reizi speciāli izveidotā šķēršļu trasē tiks dots starts Enduro krosa motociklu sacensībām, kas pārbauda gan motocikla jaudu, gan sportista apņēmību un izturību. Notiks arī skatītāju un braucēju mopēdu sacensības. Tajās tiks vērtēts gan uzrādītais rezultāts, gan interesantākais braucēja kostīms, kā arī tiks noteikta komanda, kura parādīs vislabāko sportista un pavadošā personāla  sadarbību trasē. Ieejas maksa gan dalībniekiem, gan sportistiem būs 10 eiro, toties bērniem, kas augumā ir mazāki par 1 metru, ieeja būs brīva.

Kategorijas