Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicinām balsot par Vidzemes policijas projektu “Eža spēriens” Narvesen konkursā “Diena kā piedzīvojums”!

Narvesen sadarbībā ar žurnālu "Ieva" un banku "Citadele" projektu konkursā “Diena kā piedzīvojums” par jauniešu iespēju veicināšanu aktīvi un kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku 2.kārtā iekļuvis Vidzemes reģiona pārvaldes pieteiktais projekts “Eža spēriens”. Lai saņemtu 2000 eiro finansējumu projekta īstenošanai, nepieciešams savākt vislielāko balsu skaitu starp visiem pieteiktajiem projektiem Vidzemes reģionā. Aicinām balsot un palīdzēt mums radīt drošu, radošu, aktīvu un veselīgu vidi sev un saviem bērniem!

Kāpēc par šo projektu jābalso? Jo mēs – Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvalde un Starptautiskās Policijas asociācijas Latvijas biedrība – sadarbībā ar Vidzemes reģiona bērnu sociālās aprūpes centriem projekta ietvaros aicināsim jauniešus uz Ežu šķūni un svaigā gaisā aktīvi un radoši ļausim atklāties ikviena talantam, mācīsim rast kopīgu valodu un veidot spēcīgu komandas garu, stāstīsim par drošību un rādīsim, cik daudz jauku un aizraujošu nodarbju var būt brīvajā laikā. Mums ir svarīgi, lai ikviens Vidzemes jaunietis uzzinātu par “ Eža spēriena” maģisko spēku, tādēļ projekta ietvaros iesaistītie jaunieši saviem vienaudžiem Vidzemes reģionā gatavos informatīvu materiālu par to, kā būt aktīvam, radošam, veselīgam un drošam.

Balsot var katru dienu, reizi dienā no katra sava sociālā tīkla konta (facebook, draugiem.lv vai twitter konta). Balsošana sākas šodien un ilgs divas nedēļas - līdz 8.augustam.

Balsot par projektu var šeit:
http://www.narvesen.lv/piedzivojums/index.php/?page=category&id=2

Paldies par jūsu atbalstu!

Kategorijas