Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Diena kā piedzīvojums- “Eža spēriens”!

Jau vairākus gadus Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes darbinieki viesojas Bērnu sociālās aprūpes centros visā Vidzemē, kur, iesaistot jauniešus sportiskās aktivitātēs, mudina pievērsties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam.

Sadarbība turpinās arī šogad, un pienācis laiks spert soli tālāk - sadarbībā ar Bērnu sociālās aprūpes centriem Vidzemē un Starptautiskās policijas asociācijas Latvijas biedrību uzsākta dalība projektā “Diena kā piedzīvojums”, kurā paredzētas vairākas aktivitātes, kuru laikā bērni izstrādās vizuālo noformējumu informatīvam materiālam, kā būt aktīvam, radošam, veselīgam un drošam.

Pasākuma kulminācija būs “Diena kā piedzīvojums” - sportiskas aktivitātes dienas garumā “Eža spērienā”, kurā paredzēts kopā pulcēt gandrīz simts jauniešus no Bērnu sociālās aprūpes centriem visā Vidzemē vecumā no 12 līdz 25 gadiem, turklāt katram centram tiks iegādāts aprīkojums sportiskām aktivitātēm.

Lai dāvātu jauniešiem iespēju izpaust savu varēšanu sporta laukumā un uzzināt daudz jauna par veselīgām brīvā laika pavadīšanas iespējām, nepieciešams arī jūsu atbalsts. Līdzekļus projekta realizācijai saņems tie, par kuru piedāvājumu publiskā balsojumā tiks saņemts visvairāk balsu. Esi aktīvs, nepaliec vienaldzīgs un balso! Tev tas būs tikai viens klikšķis, (http://www.narvesen.lv/piedzivojums) kas neprasīs pat minūti laika, bet bērniem diena būs kā piedzīvojums!

Kategorijas