Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina spēlēt florbolu

Loreta Jargane

2014. gada 1. augusts 00:00

44

Kopš pagājušās nedēļas Alūksnes Pilssalas stadionā ir  pieejams florbola laukums, kurš būs būs pieejams līdz pat septembra sākumam. Sporta klubs “Alūksne” sadarbībā ar hokeja klubu “Alūksne” ir uzstādījis hokeja laukuma apmales.

Alūksnes novada sporta darba organizators Vilnis Veļķeris informē, ka sporta klubs “Alūksne” izteicis priekšlikumu uzstādīt florbola laukumu Pilssalas stadionā. “Tas šķita ļoti labs priekšlikums, tāpēc devām atļauju florbola laukuma uzstādīšanai. Līdz ar to sporta klubi uzstādīja aizsargbortus, kas iegūti no hokeja kluba “Alūksne”. Tādējādi ir iespējams spēlēt florbolu stadionā. Jācer, ka laukums tiks uzturēts kārtībā un apmeklējums būs,” viņš saka.
„Šogad izdomājām, ka ir nepieciešami treniņi arī vasaras mēnešos, un sapulcē nolēmām, ka varētu uzstādīt laukumu Pilssalā. Kluba biedri sanāca kopā un pašu spēkiem laukumu pārveda un uzstādīja Alūksnes Pilssalā. Ar septembri komanda startēs Valmierā Vidzemes florbola čempionātā, līdz ar to ir vajadzīgi treniņi. Laukums gandrīz atbilst florbola laukuma izmēriem. Tas ir uzstādīts visu laiku un pieejams jebkuram Alūksnes novada iedzīvotājam. Vienīgais lūgums ir ievērot iekšējās kārtības noteikumus laukumā un Pilssalas teritorijā. Jāpiebilst, ka sporta klubs „Alūksne” treniņus florbolā aizvada otrdienās, ceturtdienās un svētdienās pulksten 19.00. Jebkurš Alūksnes novada iedzīvotājs, kurš vēlas intensīvāk trenēties vai apgūt iemaņas florbolā, ir laipni aicināts pievienoties. Daži interesenti jau to izmanto,” saka sporta kluba „Alūksne” valdes priekšsēdētājs Salvis Leimanis. ◆

Kategorijas