Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Vidzemes policija turpina projektu “Uzticies mums!”

Augustā Vidzemes reģiona pārvalde organizēs nu jau par tradīcīju kļuvušos preventīva rakstura pasākumus jauniešiem visos Vidzemes bērnu sociālās aprūpes centros projekta "Uzticies mums!" ietvaros.

Vidzemes reģiona pārvaldes darbinieki viesosies pavisam deviņos bērnu sociālās aprūpes centros. Kopā ar jauniešiem policija pārrunās jautājumus gan par sabiedrisko drošību un kārtību, gan arī par bērnu veselību. Papildus jau ierastājām diskusijām bērni un jaunieši piedalīsies velo sacensībās un atkārtos ceļu satiksmes noteikumus, izmantojot Vidzemes reģiona pārvaldes Mācību klases aprīkojumu.

Kā atzīst Vidzemes nepilngadīgo lietu inspektori, bērniem ļoti patīk kopā ar policijas darbiniekiem darīt ko neierastu. Tas ir veids kā starp policiju un jaunieti veidojas savstarpēja uzticēšanās un tas ir ārkārtīgi nozīmīgi īstenojot preventīvās aktivitātes.

Jau vēstīts, ka policijas un jauniešu sadarbība ilgst vairākus gadus un šogad kopā ar Bērnu sociālās aprūpes centriem Vidzemē un Starptautiskās policijas asociācijas Latvijas biedrību esam uzsākuši dalību projektā “Diena kā piedzīvojums”. Projektā paredzētas vairākas aktivitātes un pasākuma kulminācija būs “Diena kā piedzīvojums” - sportiskas aktivitātes dienas garumā “Eža spērienā”, kurā plānots kopā pulcēt gandrīz simts jauniešus no Bērnu sociālās aprūpes centriem visā Vidzemē vecumā no 12 līdz 25 gadiem. Turklāt katram centram tiks iegādāts aprīkojums sportiskām aktivitātēm.

Lai dāvātu jauniešiem iespēju izpaust savu varēšanu sporta laukumā un uzzināt daudz jauna par veselīgām brīvā laika pavadīšanas iespējām, nepieciešams arī Jūsu atbalsts. Līdzekļus projekta realizācijai saņems tie, par kuru piedāvājumu publiskā balsojumā tiks saņemts visvairāk balsu. Tādēļ joprojām aicinām būt aktīviem un balsot – http://www.narvesen.lv/piedzivojums Tas neprasīs pat minūti laika, bet bērniem – diena kā piedzīvojums! Balsot iespējams līdz piektdienai.

Kategorijas