Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Piesaki “Latvijas lepnumam”!

Loreta Jargane

2014. gada 15. augusts 00:00

5

Līdz 15.oktobrim ikviens aicināts sūtīt pieteikumus uz laikraksta “Diena”, telekompānijas TV3 un “draugiem.lv” organizēto projektu “Latvijas lepnums 2014”.


Tajā tiks godināti pašaizliedzīgie un apņēmīgie cilvēki, kas kādam ir nesavtīgi palīdzējuši nelaimē, devuši cerību, iedvesmojuši vai piepildījuši klusu sapni. Jābilst, ka projekts norisinās jau vienpadsmito gadu.
“Latvijas lepnuma” kandidātus var pieteikt, sūtot vēstules uz e-pastu “latvijaslepnums@dienasmediji.lv” vai pa pastu (adrese: “Latvijas lepnums”, Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004), kā arī aizpildot pieteikuma anketu portālos “www.diena.lv”, “www.tv3.lv” vai “www.draugiem.lv/latvijaslepnums”.
Laikrakstā “Diena” akcijas laikā līdz gada beigām tiks publicēti stāsti par “Latvijas lepnumam” pieteiktajiem cilvēkiem. Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, kā ierasts, “Latvijas lepnums” beigsies ar godināšanas ceremoniju televīzijas kanālā TV3, kurā simboliskā “Latvijas lepnuma” “Zelta ābele” tiks pasniegta desmit nominācijās.
“Projektā “Latvijas lepnums” mēs ik gadu pārliecināmies, cik daudz Latvijā ir gaišu, krietnu un nesavtīgu cilvēku. Viņi dzīvo tepat mums līdzās un ik gadu iedvesmo ikvienu no mums labiem darbiem,” saka MTG TV un radio vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.
Šogad projekts “Latvijas lepnums” notiek ar valsts akciju sabiedrības “Latvijas dzelzceļš” un Rīgas brīvostas pārvaldes gādību. Savukārt par “Latvijas lepnuma” balvas laureātiem argumentētā diskusijā lemj “Latvijas lepnuma” žūrija. ◆

Kategorijas