Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aprūpes centra "Alūksnes" klienti piedalās Bānīša dzimšanas dienā

Uz Alūksnes mazbānīša 111.dzimšanas dienu šogad devās arī aprūpes centra "Alūksne" klienti Gaida Jaške (ratiņkrēslā), Vija Grūbe, Elta Meļņa, Aina Marķitāne, Anastasija Rastargujeva, Imants Ķeselis, Valerijs Boroduška, Anatolijs Arhipovs, Modris Purs.

Lielākā daļa no viņiem šādā pasākumā piedalījās pirmo reizi. Taču atmiņas par mazbānīti katram saistījās ar spēka gadiem, kad paši tika ar to braukuši un bija ļoti apmierināti, ka Alūksnē ir tik jauka tradīcija svinēt Bānīša svētkus. Viņi priecājās par jauko koncertu, kuru papildināja arī pašmāju mākslinieki.


Kā jau pienākas, gaviļnieku sagaidīt klienti aizgāja krietnu gabaliņu uz priekšu, pa vidu arī apsēdās atpūtināt kājas un ar nepacietību gaidīja parādāmies jubilāru. Tad tas brīdis bija klāt un varēja māt ar roku un vēlēt laimes. Protams, ka neizpalika arī fotografēšanās, jo tik cienījama vecuma jubilārs tik bieži vis negadās.


Četras stundas paskrēja nemanot, un visi pateicībā par jauko sarīkojumu atgriezās mājās. Jāpiebilst, ka braukt gribētāju bija daudz vairāk, bet, kā saka, cilvēks domā - Dievs dara. Taču tie, kuri aizbrauca ar laba vēlējumiem bānītim, atnesa prieku arī mājās palicējiem.

Kategorijas