Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Teniss: spēle par zelta medaļām ilgst divas stundas

Didzis Bauers

2014. gada 24. septembris 16:55

351

Ir noslēdzies Apes sezonas turnīrs tenisā gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs.

Vienspēlēs turnīrs beidzās agrāk un šā gada labākie „Open” grupā ir - Ritvars Ņeupakojevs, Reinis Semjonovs – 2.vieta, Arvis Markus – 3.vieta.

Senioriem uzvarēja Arvis Markus, Andris Zeltiņš – 2.vietā, Juris Ozoliņš – 3.vietā.

Dubultspēlēs fināla četriniekā iekļuva Ritvars Ņeupakojevs un Rolands Ozoliņš, Reinis Semjonovs un Ēriks Liepiņš, Raitis Semjonovs un Roberts Kaktiņš, Kārlis Pops un Rimants Krievāns.

Pirmajā pusfināla pārī tikās Reinis Semjonovs, Ēriks Liepiņš ar Raiti Semjonovu un Robertu Kaktiņu. Pirmajā setā ar 6:3 uzvarēja Reinis ar Ēriku, otrajā ar tādu pašu rezultātu 6:3 uzvarēja Raitis ar Robertu. Izšķirošajā setā spēle rit punkts punktā un pie rezultāta 6:6 tika spēlēts taibreiks. Taibreikā, esot vadībā ar 6:3, Reinis ar Ēriku tomēr pamanās zaudēt ar 6:8. Un tā finālā - Raitis ar Robertu.

Otrajā pusfināla pārī Ritvars Ņeupakojevs, Rolands Ozoliņš ar 6:1 un 6:2 pārspēj Kārli Popu un Rimantu Krievānu. Spēlē par trešo vietu Reinis Semjonovs, Ēriks Liepiņš ar 6:4 un 6:4 uzvar Kārli Popu un Rimantu Krievānu.

Spēle par zelta medaļām ilga divas stundas. Pirmajā setā ar 6:1 uzvarēja Ritvars ar Rolandu, otrajā ar 6:4 - Raitis ar Robertu. Izšķirošajā setā rezultāts veidojas līdzīgs un tomēr seta galotnē pārāki ir Ritvars ar Rolandu 6:4.

Kategorijas