Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Galda teniss: pēc vasaras pārtraukuma īpaši neveicas

Didzis Bauers

2014. gada 3. oktobris 16:59

3598

Svētdien Alūksnes bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā pēc vasaras pārtraukuma atsākās 2014.gada Alūksnes novada kausa atklātā kausa izcīņa galda tenisā.

Sacensības uzsāka septiņi juniori. Vislabāk veicās Kārlim Popam no Apes. Otrā vieta - Rolandam Neilandam no Gulbenes, trešais - Jānis Romers no Alūksnes.

“Junioriem visi nospēlēja savā līmenī, bez pārsteigumiem. Parādās jauni spēlētāji no Apes. Man ir doma pat aizbraukt ciemos pie viņiem – pastrādāt ar jaunatni, lai attīstītos. Šoreiz pieaugušajiem lielākais pārsteigums ir tas, ka finālā netika Aigars Žvīgurs no Gulbenes. Ļoti patīkami, ka atbraucis ciemos bija augstas klases meistars Juris Siliņš no Smiltenes. Jura ierašanās uzreiz atstāja iespēju pārējiem tikai pacīnīties pa otro vai trešo vietu. Šoreiz alūksnieši nospēlēja ļoti slikti, tas laikam pēc vasaras pārtraukuma. Izņemot mani, nākamais - 13.vietā Māris Malvess, kurš gan ir pēc traumas sadziedēšanas, bet spēja ar pieredzi būt labākais no alūksniešiem. Šoreiz ciemos bija atbraukuši divi igauņu puiši, kā arī galda tenisisti no Smiltenes, Gulbenes, Valmieras un viena dāma no Alojas. Šosvētdien brauksim uz Gulbeni spēlēt Jura Kravaļa piemiņas turnīrā, ceru, ka izdosies pacīnīties par vietu finālā,” stāsta turnīra galvenais tiesnesis un dalībnieks Aivars Dulbergs.

Starp vīriem labāk veicās viesiem - uzvarēja Juris Siliņš no Smiltenes, otrais - Agnars Pirupū no Igaunijas, trešais - Guntis Lezdiņš no Valmieras. A.Dulbergs no Alūksnes noslēdza labāko četrinieku. Pārējiem alūksniešiem tik labi neveicās un viņi sarindojās otrajā desmitā.

Alūksnē galda tenisistiem 12.oktobrī paredzēts Jāņa Baltauša atceres turnīrs. Novada atklātā kausa izcīņā atlikušas vēl trīs kārtas: 6.kārta - 26.oktobrī, 7. - 30.novembrī, 8. - 28.decembrī.

Kategorijas