Aluksniesiem.lv ARHĪVS

“Rīgas duatlons”: Siliņš turpina augšupeju

Didzis Bauers

2014. gada 3. oktobris 17:16

170

Biķernieku kompleksās sporta bāzes teritorijā pagājušajā sestdienā notika “Rīgas duatlons” (skrien-velo-skrien), kas vienlaikus bija arī Latvijas čempionāts, Baltijas kauss, Latvijas Triatlona federācijas kausa izcīņas posms un noslēdzošais „SportLat balvas” posms.

Duatlonā apvienotas divas no triatlona disciplīnām, kuras ir vieglāk pieejamas plašam dalībnieku lokam un atbilst rudens sezonai - skriešana un riteņbraukšana. Sportistiem bija jāpieveic 1,6-6,4 kilometri skriešus, 5,5-27,5 kilometri ar velosipēdu un 0,9-3,2 kilometri skriešus (atkarībā no izvēlētās distances).

Kopumā startēja vairāk nekā 300 dalībnieki no Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas un, protams, Latvijas. Par valsts čempioniem duatlonā kļuva Andrejs Dmitrijevs un Ieva Mauliņa. Savukārt jaunannietis Raimonds Siliņš 6,4+27,5+3,2 distancē izcīnīja 19.vietu. Jāatzīmē, ka Raimondam vislabāk veicās skriešanā, kur viņš varētu cīnīties pa pirmo desmitnieku, bet riteņbraukšanā tik labi neveicās.

Piebilstams, ka pirms nedēļas R.Siliņš startēja Valmieras maratonā, kur skrēja maratona distanci un izcīnīja 3.vietu VM30 grupā un 5.vietu kopvērtējumā.

Kategorijas