Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnieši debitē šoudaunā

Diāna Lozko

2014. gada 10. oktobris 18:31

414

Latvijas Neredzīgo biedrības Balvu teritoriālās organizācijas priekšsēdētāja Kristīne Berkule un alūksnietis Indulis Bumbieris septembrī debitējuši individuālajās šoudauna sacensībās un aicina arī citus interesentus pieteikties šai spēlei.

Sacensībās Rīgā, kas noritēja septembra vidū, starp 24 spēlētājiem alūksnieši ierindojās 13. un 20.vietā. “Pirmajai reizei tas nebūt nav slikti,” uzskata K.Berkule.

Šā gada pavasarī Alūksnes vietējā neredzīgo organizācija iegādājās šoudauna jeb galda tenisa galdu, kurš ir īpaši piemērots neredzīgiem spēlētājiem. Šobrīd spēlētāji no Alūksnes turpina cītīgi trenēties un gatavoties sezonas noslēgumam, kurš pavisam drīz, jau novembra beigās, norisināsies Alsviķu arodvidusskolā. Šoudauns jeb neredzīgo galda teniss ir populārākā spēle starp cilvēkiem ar redzes traucējumiem, kuru šobrīd jau ir iespēja spēlēt piecās Latvijas pilsētās: Rīgā, Liepājā, Daugavpilī, Cēsīs un Alūksnē. Alūksnē šoudauna galds atrodas Alūksnes novada Sabiedrības centrā. Treniņi notiek reizi divās nedēļā un pieteikties tiem, kā arī iemēģināt spēkus var ikviens interesents, sazinoties ar K.Berkuli pa tālruni 29497420 vai e-pastu “berkule2@inbox.lv".


Kategorijas