Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz komēdiju

Līga Vīksna

2014. gada 14. novembris 00:00

18

Alūksnes izklaides un izaugsmes centrā “Prelūdija” 17. novembrī pulksten 18.00 būs skatāma komēdija divās daļās “Mēs un mūsu sieva”. Galvenajās lomās būs tautā iemīļoti aktieri Aīda Ozoliņa, Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis.
Izrādes režisore ir Indra Vaļeniece. Izrādes autori norāda - “pasaules kārtība vīrietim ir tāda: sieva, savi bērni, sievas bērni, kopīgie bērni. Draudzene, mīļākā, otra sieva, paziņas un gultas biedrenes... Bieži vien sieva nezina neko, dažreiz zina, bet visi turpina dzīvot tālāk, jo tic tam, kas dara viņus laimīgus”. Bet kas notiek, ja viss ir sagriezts kājām gaisā?
A.Ozoliņa “Alūksnes Ziņām” atzīst, ka uz Alūksni vienmēr brauc ar siltuma un mīļuma izjūtu sirdī, jo viņas tēvs un viņa radinieki nāk no Alūksnes puses. “Ar vienu kāju esmu alūksniete, ar otru – cēsniece. Prieks, ka Alūksnē ir jauns izklaides centrs, kur uzstāties. Mūsu izrāde ir paredzēta auditorijai līdz 100 cilvēkiem. Būs iespēja kārtīgi izsmieties un redzēt sevi no malas. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka laulības dzīvē ir nepieciešama sava deva humora, jo tas glābj daudzās situācijās un mazina dusmas,” saka A.Ozoliņa. ◆

Kategorijas