Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šoudauns: saņem bronzas medaļu

Diāna Lozko

2014. gada 4. decembris 17:42

124

Alsviķu arodskolā novembra beigās norisinājās šoudauna (galda tenisa neredzīgajiem) fināls, kurā tikās 15 spēlētāji no Alūksnes, Liepājas, Cēsīm, Rīgas, Kuldīgas un Daugavpils.

Šim finālam spēlētāji gatavojās gandrīz visu gadu, piedaloties atlases posmos Cēsīs, Liepājā un Rīgā, kā arī septītajā starptautiskajā turnīrā Milānā, komandu čempionātā Viļņā un Eiropas čempionātā Zviedrijā.

Fināls norisinājās uz diviem šoudauna galdiem dalītās grupās kungiem un dāmām. Vīriešiem zelta medaļu izcīnīja cēsnieks Ziedonis Mazūrs, sudraba medaļu ieguva liepājnieks Raimonds Briežkalns, bronzu - cēsnieks Imants Elstiņš. Sievietēm zelta medaļu ieguva kuldīdzniece Liene Fībiga, sudraba medaļu - cēsniece Antra Kronberga, bronzas medaļu - alūksniete Kristīne Berkule.

“Jau pavisam drīz jāsāk gatavoties 2015.gada sacensību pirmajam posmam, kurš norisināsies februārī Liepājā. Latvijas Neredzīgo biedrības Alūksnes vietējā organizācija saka lielu paldies saviem atbalstītājiem, sportistiem un Alsviķu arodskolai par viesmīlīgo uzņemšanu savās telpās,” teic K.Berkule. Viņa piebilst, ka spēlētāji ir gandarīti ne tikai par iegūtajām medaļām, bet arī par pozitīvo emociju lādiņu.

Kategorijas