Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: novada čempionātu sāks meitenes

Didzis Bauers

2014. gada 12. decembris 13:02

153

Sestdien, 13.decembrī, Alūksnes Valsts ģimnāzijas sporta zāle sāksies Alūksnes novada 2015.gada basketbola čempionāts sievietēm.

Bija paredzēts, kad sacensības uzsāks četras dāmu komandas, bet savu dalību atsauca Gulbenes komanda. Trīs sabraukumu vietā tiks izspēlēti divi: sestdien un nākamgad, pašām komandām vienojoties par laiku. Sestdienas spēļu grafiks: 11.00 - Alsviķi – “Klondaika” (Alūksne), 13.00 - BJSS – Alsviķi, 15.00 - “Klondaika” – BJSS.

“Par puišu čempionātu jāatzīmē, ka veicām aptauju un izpēti, cik ir to gribētāju, vai jāveido kaut kas jauns. Kopsavilkumā secinājām, ka čempionātu sāksim pēc Latvijas līgu spēļu pabeigšanas – trešās un jaunatnes. Tas tādēļ, lai nebūtu saraustīts grafiks un neiekrātos nogurums uz atbildīgajām spēlēm. Sākt paredzēts 1.martā, kad lielākajai daļai spēlētāju būs beigušās līgu sacensības. Beigusies arī ir reģistrācija otrajai līgai, kur pieteikušās divas komandas. Neredzējām iespēju izveidot turnīru, bet ieinteresētība bija, tādēļ pašreiz tiek strādāts pie citādāka turnīra. Janvārī notiks "Izaicinājuma kauss 2015" ar mainītiem noteikumiem, bet par to informēsim vēlāk,” stāsta novada sporta darba organizators Vilnis Veļķeris.

Kategorijas