Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Horoskopi 2015.gadam

Inita Dilāne

2014. gada 30. decembris 00:00

19

Auns ◆ Gada sākums ieviesīs korekcijas jūsu vērtību sistēmā. Arī profesionālajā jomā nāksies izvērtēt to, kas ir piemērots konkrēti jums. Neatlaidīga virzīšanās uz priekšu ļaus sasniegt savus mērķus. Virzoties augšup pa karjeras kāpnēm, pārsteigsiet pats sevi. Attiecībās būs vēlme skriet notikumu gaitai pa priekšu. Pavasarī neparastas iepazīšanās izraisīs jaunas, taču īslaicīgas sajūtas.
Vērsis ◆ Uzmanība tiks koncentrēta uz savu plānu realizēšanu. Jaunā gada apņemšanās prasīs no jums diezgan lielu piepūli un pacietību. Partnerattiecībās gādāsiet par stabilitāti esošajā savienībā. Ar neatlaidību un nelielu spītības devu sasniegsiet vēlamo rezultātu mājokļa jautājumos. Līdz ar rudens iestāšanos gatavojieties jaunu zināšanu apguvei un aizraujošiem ceļojumiem!
Dvīņi ◆ Ražīgs gads tiem, kas savus spēku un enerģiju ieguldīs izglītības jomā. Jaunas idejas piemeklēs ik uz soļa, tāpēc galvenā vērtība būs efektīvi tās realizēt pašam pirmajam. Partnerattiecībās solījumu turēšana būs īsts pārbaudījums. Veicamo pienākumu un darba apjoms būs tieši tik liels, cik pats spēsiet to sev radīt. Kārdinājumi naudas lietās mudinās uz apjomīgiem tēriņiem. Esiet prātīgi!
Vēzis ◆ Gada mērķis būs stabilas un noturīgas ģimenes izveide. Tie, kas nav paspējuši sakārtot attiecības oficiāli, vēlēsies to paveikt šajā gadā. Romantiskajās attiecībās aktīvāk paudīsiet jūtas un simpātijas. Profesionālajā jomā augstu vērtēta tiks profesionalitāte un kvalitāte, tāpēc vērienīgākos ražas augļus plūks pieredzes bagātākie un prasmīgākie sava amata meistari.
Lauva ◆ Gada pirmā puse būs īpaši labvēlīga sapņu piepildījumam un līdz šim vēl nepaveiktajiem darbiem. Partnerattiecībās trumpis būs radošums un oriģinalitāte, lieciet lietā savas prasmes un izdomu! Romantiskās jūtas tiks pakļautas pārbaudījumu slogam. Darba netrūks, līdz ar to arī ienākumi atradīs ceļu uz jūsu naudas maciņu.
Jaunava ◆ Ar lielāku centību un rūpēm pievērsīsieties savas un tuvinieku pašsajūtas uzlabošanai. Veselīgāks dzīvesveids būs gada prioritāte. Partnerattiecībām pievērsīsiet īpašu uzmanību un centīsieties tās ievirzīt nopietnākā gultnē. Karjerā pūles un centība ne vienmēr, jūsuprāt, tiks pienācīgi novērtētas un atalgotas.
Svari ◆ Gads iesāksies par patīkamiem, tuvinieku sagādātiem pārsteigumiem. Arī romantiskajā lauciņā jūs piemeklēs jūtu un emociju plaukums, kas radīs iedvesmu jauniem profesionāliem sasniegumiem. Radošajā jomā strādājošiem pavērsies jaunas durvis uz panākumiem. Gadam griežoties uz otru pusi, jūsu vērtību sistēmā prioritāte kļūs harmonija un saskaņa pašam ar sevi.
Skorpions ◆ Raibāka un piepildītāka ikdiena. Jaunas iepazīšanās, paziņas, braucieni un darba komandējumi radīs aizraujošu gada fonu. Tiks piedāvāta iespēja apgūt jaunas prasmes. Partnerattiecībās neatlaidīgi dosieties iecerētā mērķa virzienā, līdz sasniegsiet vēlamo rezultātu. Profesionālajā jomā jebkuras pārmaiņas centieties uztvert kā jaunu sākumu un attīstību!
Strēlnieks ◆ Nopietnāk tiks izvērtēts katrs ceļojums, jo vēlmi pēc piedzīvojumiem nomainīs lietderība un rezultāts. Attiecībās var tikt iemantots jauns statuss, līdz ar to klāt nāks citi pienākumi un jaunas vērtības. Finansiālajā jomā panākumus gūsiet, pateicoties savām radošajām idejām. Profesionāli panākumi radīs iespēju paspīdēt prožektoru gaismā.
Mežāzis ◆ Gada sākums atnesīs jaunas vēsmas jūsu privātajā dzīvē. Vairāk nāksies padomāt pašam par sevi savām vērtībām un personisko izaugsmi. Attiecībās izvērtēsiet un centīsities izlabot savas iepriekš pieļautās kļūdas. Darījumi ies no rokas, tāpēc karjerā laurus plūksiet, izmantojot savu profesionalitāti un spēcīgo gribasspēku. Ģimenē gaidāmi patīkami pārsteigumi.
Ūdensvīrs ◆ Ražīgs un enerģisks gads neļaus atslābt. Izaugsme profesionālajā jomā vairos ārzemju komandējumu apjomu. Jūsu paveiktie darbi un oriģinālā pieeja pašsaprotamām lietām ļaus kļūt atpazīstamam pat ārzemēs. Partnerattiecībās pārsteigsiet paši sevi. Nelielu spriedzi radīs jautājumi ar nekustamo īpašumu, taču galvenais ir apzināties mērķi!
Zivis ◆ Gada mērķis būs sevis pilnveide profesionālajā jomā. Šaubas nomainīs lielāka pārliecība par sevi, bailes – drosme un ticība saviem spēkiem. Redzamākas un atpazīstamākas kļūs tās, kas pagaidām peld jūras dzelmē. Partnerattiecībās sajutīsies patiesi laimīgas un lutinātas. Īpašu vērtību iemantos patiesa draudzība, sajūtas un patiesums.

Kategorijas