Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Šoreiz kauss Alūksnei iet secen

Diāna Lozko

2014. gada 30. decembris 00:00

10

Svētdien beidzās sporta kluba “Lagūna” rīkotā novada atklātā kausa izcīņa galda tenisā. Visu gadu labākie galda tenisisti tikās astoņās sacensībās. Pēdējās kārtas sacensībās pagājušā gada nogalē Alūksnē piedalījās 24 galda tenisisti.

Junioru konkurencē - seši dalībnieki
18 pieaugušo dalībnieku konkurencē 1. vietā ierindojās Agnars Pirupū (Igaunija), 2. - Aigars Žvīgurs (Gulbene), 3. - Guntis Lezdiņš (Valmiera). No alūksniešiem vislabāk veicās Aivaram Dulbergam, kurš ierindojās 6.vietā. Oļegs Iļjins (Alūksne) - 7.vietā, Ingus Meisters (Ape) – 9., 11.vietā - Valdis Prilužnijs (Alūksne), 14.vietā - Aleksis Āboltiņš (Alūksne), 15.vietā - Aleksandrs Levada (Alūksne), 16.vietā - Jānis Ērmanis (Ape), 17.vietā - Modris Bite (Alūksne) un 18.vietā - Ainārs Sprenis (Alūksne).
Junioru konkurencē par uzvaru cīnījās seši dalībnieki. 1.vietu ieguva Kārlis Pops no Apes. 2.vietā - Jānis Romers (Alūksne), 3.vietā - Toms Renards Gailītis (Ape), 4.vietā - Tomass Kubuliņš (Ape), 5.vietā - Rauls Vīksna (Ape), 6.vietā - Ralfs Raipalis (Ape).

Gribas, lai arī pēc mums kāds spēlē
A.Dulbergs šo gadu vērtē pozitīvi. “Daudziem sportistiem ir jūtama izaugsme. Piemēram, progress jūtams alūksniešiem Aleksim Āboltiņam, Valdim Prilužnijam, Oļegam Iļjinam un Ingusam Meisteram,” teic A.Dulbergs. Viņš pateicas Alūksnes novada pašvaldībai par atbalstu jaunu sporta tērpu iegādei. “Apē ir ļoti aktīvi jaunieši, alūksnieši ir kūtrāki. Gribētu arī apeniešiem iemācīt tehniku, jo viņu acīs deg dzirksts. Pagaidām spēlē vairāk cilvēki virs trīsdesmit un galda teniss Alūksnē, tā teikt, noveco. Gribas, lai arī pēc mums kāds spēlē,” pauž A.Dulbergs.
Ingus Meisters galda tenisu spēlē jau ceturto gadu. “Sākām darbā pusdienu pārtraukumos spēlēt un tā tas līmenis auga. Arī šogad biju dažādās sacensībās un mans lielākais sasniegums bija alūksnieša Gunta Paudera uzveikšana Alūksnes novada sacensībās. Viņš ir viens no labākajiem galda tensistiem un es patiešām jutos gandarīts, ka man sanāca viņu uzvarēt,” teic I.Meistars. ◆

Kategorijas