Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Atklātā vēstule SIA "Latvijas propāna gāze" un citu novadu iedzīvotājiem!

Laikrakstā "Kursas Laiks" ir ievietota informācija, kaSIA "Latvijas propāna gāze" vēlas uzspiest iedzīvotājiem pirkt Eiropas standarta gāzes balonus, kur 46 litri maksās 90 eiro, no tiem gāze būšot 23,80 eiro, un 27 litri tilpuma baloni izmaksās 50 eiro, no tiem 14 eiro - par gāzi. Tas ir šoks, to var atļauties tikai firma.

Mums, iedzīvotājiem, nav jāpērk inventārs. Ja vēlaties tirgoties ar gāzi, mainiet sarkanos balonus pret Eiropas baloniem, atrunāšanās, ka esiet gadus divus atpakaļ ko mainījuši, ir blefs, jo mēs sekojam līdzi dzīves realitātei un nevienu paziņojumu vai aicinājumu neesam redzējuši un lasījuši.

Šajā sakarā aicinu arī pārējo novadu vadību un iedzīvotājus paust viedokli, vai ir iespējams pieņemt tādus drastiskus noteikumus. Līdz šim visas firmas, kuras sniedz iedzīvotājiem pakalpojumus, nepieprasa izpirkt taru, piemēram, atkritumu urnas, “Venden” ūdens traukus utt. Iedzīvotājiem nav saprotama šāda rīcība, tāpēc uzaicinām firmas atbildīgo pārstāvi uz tikšanos ar iedzīvotājiem Priekules kultūras namā šā gada janvārī. Datumu saskaņosim pa telefonu 26386071, zvaniet, kad variet ierasties!

Mūsu novada iedzīvotāju prasība paliek nemainīga: mainiet firmas balonus pret padomju sarkaniem baloniem, tad arī nodrošināsit pastāvīgus klientus!

Kategorijas