Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Abonē “Alūksnes Ziņas” un laimē

Līga Vīksna

2015. gada 30. janvāris 00:00

28

Beigusies Alūksnes un Apes novadu laikraksta “Alūksnes Ziņas” 2015.gada abonēšanas akcijas loterija “Abonē laikrakstu “Alūksnes Ziņas” un laimē”. Galvenā balva – LED televizors – jau nokļuvusi pie Gunāra Kukliča no Liepnas, savukārt 100 laimīgos optikas salona dāvanu karšu īpašniekus aicinām tās izņemt redakcijā.
Galvenās balvas - LED televizora - izlozē piedalījās abonenti, kuri abonējuši laikrakstu vismaz pusgadam, bet optikas salona dāvanu karšu 15 eiro vērtībā izlozē – visi abonenti. G.Kukličs atzīst, ka par laimestu ir ļoti priecīgs – varēšot tagad nomainīt pirms desmit gadiem iegādāto televizoru. “Alūksnes Ziņu” abonents viņš ir kopš pirmsākumiem – jau piecpadsmito gadu. Pastu G.Kukličam piegādā agri – jau deviņos rītā, un pirmā, kura apsveica ar laimestu, bija vietējā pastniece.

Avīzē patīk viss!
“Man patīk “Alūksnes Ziņu” televīzijas programma, kas ir plaša un saistoša. Laikraksta saturā man viss patīk – lasu, grūti pateikt, kā vēl pietrūkst. Tik liela veiksme loterijā man ir pirmo reizi. Tagad vēl piedalos loterijā, kuras galvenais laimests ir automašīna – bija jāiegādājas grāmata, lai piedalītos šajā izlozē, rezultāti vēl nav zināmi,” stāsta G.Kukličs.
G.Kukličam ir 68 gadi, dzimis un audzis Liepnā, visu mūžu nostrādājis Liepnas sovhozā par traktoristu, šoferi, bet tagad vada vecumdienas vecāku mājās kopā ar savu četrkājaino draugu suņuku Džeri. “Nav veselības, lai iesaistītos Liepnas pensionāru aktivitātēs vai citās norisēs – dzīvoju pa māju, tādēļ televizors lieti noderēs. Šis manā mūžā ir piektais televizors,” saka G.Kukličs.

Pirmais laimests loterijā
Arī alūksniete Daina Vinogradova atzīst, ka ir ļoti priecīga par laimestu – optikas salona “Metropole” dāvanu karti 15 eiro vērtībā. “Tūlīt iešu un izmantošu to, lai iegādātos briļļu tīrīšanas līdzekļus – ļoti vērtīgs laimests! Žēl, ka brilles nesanāk par tādu naudu un laimests nav “Mercedes Benz” automašīna, bet tāpat tas man mūžā ir pirmais laimests loterijā!“ viņa saka.
“Alūksnes Ziņas” D.Vinogradova abonē un lasa jau vairākus gadus. “Man patīk lasīt aprakstus par mūsu pašu cilvēkiem. No avīzes uzzinu, kas notiek novadā. Ļoti patika lasīt rakstus par jaunā Alūksnes Kultūras centra tapšanu – es arī, tāpat kā citi alūksnieši, ļoti gaidu, kad beidzot tas būs rekonstruēts un vērs durvis apmeklētājiem. No sirds priecājos, ka šajā ēkā notiek remonts!” saka D.Vinogradova.
Abonentus, kuri vēl nav izņēmuši savu laimestu – dāvanu karti – līdz 28.februārim gaidām “Alūksnes Ziņu” redakcijā Alūksnē, Lielā Ezera ielā 5, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu. Optikas salona dāvanu karte jāizmanto līdz šā gada beigām.

Kategorijas