Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Būs hokeja čempionāts

Diāna Lozko

2015. gada 30. janvāris 00:00

9

Hokeja klubs “Alūksne” aicina visus hokeja entuziastus un interesentus gatavoties jaunajai hokeja sezonai un komplektēt komandu sastāvus Alūksnes novada 2015.gada atklātajam čempionātam hokejā, kurš sāksies februārī un turpināsies līdz marta beigām.
Turnīrs norisināsies slidotavā Alūksnē, Glika ielā 10. Galvenais sacensību tiesnesis Rihards Salaks informē, ka pagājušajā gadā turnīru rīkoja Ape un tajā piedalījušās četras komandas. “Šoreiz ceram, ka pieteiksies komandas arī no kaimiņu novadiem un Igaunijas. Ir bijušas ziemas, kad laikapstākļu dēļ čempionātu nevar pabeigt Alūksnē, taču tad to pārceļam uz Valmieru. Jācer, ka šogad ziema mūs iepriecinās,” teic R.Salaks. Alūksnes un Apes novadā hokejs ir populārs un pārsvarā komandu sastāvs nemainās. “Pirms gadiem diviem bija vairāk spēlētāju, taču tie, kuri studēja, nu devušies kaut kur strādāt un spēlētāju ir mazāk. Arī jaunā paaudze nāk un spēlē, mēs paspēlējam kopā, patrenējamies,” pauž R.Salaks.
Turnīrā nedrīkst piedalīties hokejisti, kuriem pašlaik vai iepriekš (pēdējo piecu gadu laikā) ir bijis līgums ar profesionālu hokeja klubu. Tas gan neattiecas uz hokejistiem grupā “40+”, vārtsargiem un Alūksnes un Apes novada iedzīvotājiem. Pieteikties turnīram var līdz 1.februārim, sūtot pieteikumu uz e-pastu “hkaluksne@inbox.lv”. Vairāk informācijas pa tālruni 28307005 (Rihards).

Kategorijas