Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Hokejs: Gulbenes pilsētas hokeja turnīrā alūksnieši - otrie

Arnis Martusevičs

2015. gada 9. februāris 18:17

25768

Spītējot laika apstākļiem, tika aizvadīts Gulbenes pilsētas hokeja turnīrs. Tajā piedalījās četras komandas ar sešdesmit spēlētājiem. Izloze pirmajā pusfinālā saveda Alūksnes un Līgo komandas. Ar 4:1 uzvarēja alūksnieši. Viņiem pa diviem vārtiem guva E.Langrāts un R.Salaks, bet Līgo komandā precīzs bija L.Ikstens.

Otrajā pusfinālā sacentās Gulbenes „Veterāni+” un „Beļava/Studenti”. Spēle noslēdzās 0:0 un nācās izpildīt pēc spēles soda metienus – „bullīšus”. Gulbenes komandā neveicās A.Bubišam,  V.Ruļovam, G.Rikveilim un M.Graudiņam. Pretiniekiem savukārt neprecīzi bija Aivars Berkolds, Arvis Berkolds un pirmajā reizē S.Vītols. Atkārtotā mēģinājumā vienīgais precīzais metiens padevās S.Vītolam, un „Beļava/Studenti” iekļuva finālā.

Spēlē par trešo vietu Līgo komanda izrādījās pārāka par „Veterāni+” ar 2:0 un izcīnīja bronzas medaļas. Vārtus guva J.Ikstens un D.Ozoliņš. Komandā spēlēja arī N.Ločmelis, I.Ločmelis, L.Ikstens, U.Doņuks, K.Birkens, I.Skangalis, E.Piošs, G.Dūrītis, J.Dārznieks, R.Āboliņš un J.Sirmais.

Finālā Alūksnes komanda ar 3:1 atzina „Beļava/Studenti” pārākumu. Uzvarētāju labā vārtus guva S.Vītols, M.Kuprišs un I.Mežkuts. Vēl uzvarētāju komandā spēlēja E.Avens, L.Dārziņš, R.Karibskis, R.Sudrabs, K.Sudrabs, E.Bošs, K.Stepanovs, Dz.Ziediņš, K.Mazūrs, Ar.Berkolds, A.Berkolds un K.Duļbinskis.

Alūksniešu labā finālā vārtus guva V.Zitāns. Komandā spēlēja arī E.Langrāts, I.Egle, D.Kozlovecs, K.Bāliņš, M.Felšs, M.Sprukulis, A.Teters, R.Salaks, E.Dortans, A.Platačs, U.Irbe un A.Makars.

Labāko spēlētāju balvas saņēma Aivars Berkolds, Sandis Vītols, Mikus Kuprišs, Gints Suksis (visi Beļava/Studenti), Ernests Langrāts, Rihards Salaks(abi Alūksne), Intars Ločmelis, Jānis Ikstens (abi Līgo), Vladimirs Kišņakovs (Veterāni).

Komandas un spēlētājus apbalvoja Gulbenes sporta centra direktors Ziedonis Lazdiņš.

Liels paldies stadiona kolektīvam par ieguldīto darbu, sagatavojot ledu.

Kategorijas