Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tirdzniecības centrs „Valleta” – "Latvijas Labākais tirgotājs 2014"

Ceturtdien, 12. februārī, Rīgas domē tika sveikti konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs 2014” dalībnieki. Lielveikalu un tirdzniecības centru grupā galveno balvu saņēma Latvijas lielākais reģionālais tirdzniecības centrs „Valleta” Valmierā.

„Esam gandarīti par balvu un augsto novērtējumu, kuru snieguši nozares speciālisti un Latvijas Tirgotāju asociācijas eksperti,” atklāj tirdzniecības centra „Valleta” vadītāja Evija Švarca.

Konkursa ietvaros pēc slepenā pircēja metodes tika vērtēts tirdzniecības centra iekārtojums, kārtība un tīrība, apkalpošanas kultūra, informācijas pieejamība, preču klāsts, kā arī speciālie piedāvājumi.

„Neatkarīgi no piedalīšanās konkursā, tā vērtēšanas kritērijiem uzmanību pievēršam katru dienu. Pērn, lai paplašinātu un dažādotu preču sortimentu, tirdzniecības centram ir piesaistīti vairāki atpazīstamu un kvalitatīvu zīmolu veikali. Savukārt, lai uzlabotu iepirkšanās vidi, vairāki pastāvīgie nomnieki veikuši rekonstrukciju. Paldies nomniekiem arī par ieguldīto darbu personāla pilnveidošanā, lai ikvienam pircējam nodrošinātu patīkamu un kompetentu apkalpošanu. Konkursa galvenā balva mums visiem uzliek papildus atbildību tikpat mērķtiecīgi strādāt arī turpmāk,” piebilst E.Švarca.

Konkursu „Latvijas Labākais tirgotājs” rīko Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Tā mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem plašāku sabiedrību. Šogad konkurss svinēja savu divdesmito sezonu, un tajā piedalījās 193 tirgotāji. Tirdzniecības centrs „Valleta” konkursa galveno balvu saņēma trešo reizi.


Kategorijas