Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Hokejisti sākuši cīņas novadu čempionātā

Didzis Bauers

2015. gada 20. februāris 00:00

1

Alūksnes un Apes novada čempionātā hokejā aizvadītas pirmās spēles.
Čempionātā sacenšas četras komandas: Apes novada HK “Ape”, HK “Malienas Vilki”, HK “Annas Bebri /JM Grupa”, HK “Alūksne”. Katra komanda savākusi pa trīs maiņām, kas norāda, ka hokeja entuziastu novados ir daudz. Divu dienu laikā tika aizvadīti divi spēļu apļi. Sestdien veiksmīgākā komanda izrādījās “Alūksne”, kura uzvarēja visās spēlēs. Rezultatīvākie spēlētāji - R.Salaks un V.Zitāns ar 7 punktiem (3+4). Īpaši interesanta cīņa viņiem bija ar Apes komandu, pret kuru tikai ar grūtībām tika noturēts vienu vārtu pārsvars. Otrajā dienā “Ape” revanšējās un uzvarēja otro apli. Rezultatīvākais arī turnīrā - K.Latiks 10 punkti (7+3). Labu sniegumu demonstrēja Malienas komanda, izdevās labas cīņas ar līderiem, rezultatīvākais - L.Dārziņš ar 7 punktiem (5+2). Mazliet vājāka šogad ir Annas komanda, rezultatīvākais - A.Teters ar 2 punktiem (1+1).
“Pēc diviem aizvadītajiem apļiem 1.vietā ir HK “Ape”, 2. - HK “Alūksne”, 3. - “Malienas vilki”, 4. - “Annas Bebri”. Organizatori ir priecīgi, ka laika apstākļi bija atbilstoši. Visu nedēļu tika gatavots ledus. Paldies Gintam Teterovskim un Mārcim Felšānam par atbilstošu un labu ledus kvalitāti. Ceram uz labiem laika apstākļiem rītdien. Gribētos vairāk skatītāju un atbalstītāju, tāpēc ir aicināts ikviens interesants un atbalstītāji, jo varam garantēt, ka spēles nebūs garlaicīgas, būs asumi, būs vārti un noteikti būs karsti!” saka sacensību organizators Rihards Salaks.
Nākamās spēles paredzētas 21.februārī pulksten 10.00, ja ledus kvalitāte atļaus. Notiks pusfināli un pēc tiem jau tajā pašā dienā fināli. Spēlē paredzēti trīs periodi pa 12 minūtēm. Pulksten 10.00 – 1.vieta-4.vieta (1.pusfināls), 11.00 – 2.vieta-3.vieta (2.pusfināls), 12.00 - spēle par 3.vietu, 13.00 -  spēle par 1.vietu. Viss norāda, ka fināli būs interesanti un jādodas atbalstīt savējos. ◆

Kategorijas