Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz miniralliju “Marienburga” Alūksnē

Evita Brokāne

2015. gada 25. februāris 16:33

261

Minirallijs “Marienburga”, kas pagājušajā gadā Alūksnes pusē norisinājās vasarā, šogad ir pārcēlies uz ziemu un gaidīs dalībniekus un visus interesentus Alūksnē februāra pēdējā sestdienā – 28.februārī.

Minirallijs “Marienburga” būs minirallija kausa izcīņas otrais posms, kā arī viena no Alūksnes novada pašvaldības organizētā ziemas sporta festivāla „Alūksne 2015” sastāvdaļām. Alūksnes novada pašvaldība informē, ka šobrīd ir iecerēts, ka ziemas sporta festivālā notiks sacensības slēpošanā, biatlonā, snovbordā, skijoringā, hokejā, slidošanā, zemledus makšķerēšanā, kā arī minirallijs „Marienburga”.


Minirallija sacensību organizatori ir izveidojuši interesantu trasi Alūksnes apkārtnes ceļos un ātrumposmos dalībniekiem būs jānobrauc apmēram 15 kilometri.


“Marienburga” būs otrais minirallijs, kurā dalībniekiem tiks atļauts iepazīties ar sacensību ātrumposmiem, palīgā ņemot organizatoru izsniegtu stenogrammu.


Pieteikšanās minirallijam “Marienburga”, jau reģistrējušos dalībnieku saraksts, kā arī sacensību nolikums atrodams mājaslapā “www.4rati.lv”.

Kategorijas