Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aijas Andrejevas “Soļi” skanēs kaimiņos

Pārsla Konrāde

2015. gada 27. februāris 00:00

12

Desmit gadu laikā uzkrātā pieredze un kolēģu loks iedvesmojis Aiju Andrejevu atgriezties pie paša svarīgākā jebkura dziedātāja darbā – sava klausītāja.

Svinot mākslinieciskās darbības desmit gadu jubileju, viņa izdevusi jaunu dziesmu “Soļi” un rīko Vislatvijas koncerttūri ar tādu pašu nosaukumu – “Soļi”. 14.martā pulksten 18.00 A.Andrejeva koncertēs Gulbenes kultūras centrā, koncerta īpašais viesis būs Olga Rajecka.
“Programma un singls ”Soļi” tapa, ieguldot visu sirdi. Man ir liels prieks, ka varu sniegt tādu dāvanu saviem klausītājiem un draugiem, ņemot vērā, cik ļoti daudz es pati esmu saņēmusi no viņiem šo desmit gadu laikā. Es zināju, ka gribēju īpaši nosvinēt šo jubileju, un man nekas nelikās labāk, kā to darīt kopā ar saviem draugiem un atbalstītājiem, radot jaunu dziesmu, jaunu videoklipu un koncerttūri pa Latviju. Es varu tikai cerēt, ka vēl pēc desmit gadiem būšu ar esošajiem un daudziem jauniem draugiem un klausītājiem,” teic A.Andrejeva.
Programmā «Soļi» dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem. Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā A.Andrejevas izpildījumā izskanēs «Kafijas krūze», «Tu un es», «Kā neviens», «Dvēselīte», kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem «Ziedonis.Lācis.Sievietes.» un «Mežā».
Koncerttūre noslēgsies ar TV lielkoncertu 24.aprīlī koncertzālē “Palladium” Rīgā, kad kopā ar mākslinieci uz skatuves būs redzami viņas draugi un kolēģi, ar kuriem desmit gados piedzīvots tik daudz: Alex, Harijs Zariņš, Kaža, Goran Gora, Normunds Pauniņš, Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Amber, Kārlis Lācis, koris “Gaudeamus” un citi. ◆

Kategorijas