Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Galda teniss: spēlētāji progresē

Didzis Bauers

2015. gada 27. februāris 17:25

103

Nedēļas nogalē Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā notika Alūksnes atklātā čempionāta galda tenisā 2.kārta.

Šoreiz sacensībās piedalījās 28 dalībnieki no Vidzemes, Latgales un Igaunijas. Uzvaru izcīnīja Igaunijas pārstāvis Agnars Pirpū, otrais - Guntis Legzdiņš no Valmieras, trešais - Aigars Žvīgurs no Gulbenes. Labākais no alūksniešiem kā ierasts - Aivars Dulbergs – 4.vieta un Guntis Pauders – 5.vieta. 8.vietā - Oļegs Iļjins. Ingus Meisters no Apes – 11.vietā.

“Tagad juniori spēlē kopā ar pieaugušajiem, tā, es uzskatu, viņiem būs lielāka izaugsme, ar pieaugušajiem esam vienojušies, ka spēlēs pret jauniešiem tikpat nopietni kā pret profesionāļiem. Starp junioriem vislabāk nospēlēja alūksnietis Jānis Romers. Vislielākais prieks bija par veterānu Gunti Pauderu - finālā man ar viņu gāja ļoti grūti, uzvarēju tikai piecos setos. Tādu pretestību no mūsu veterāna nebiju sajutis gadus trīs. Viņš ir ļoti progresējis! No mūsējiem vēl labi nospēlēja Oļegs. Mums bija piecas apakšgrupas, no kurām divi labākie tika finālā. Desmitniekā tika trīs alūksnieši, uzskatu, ka tas ir ļoti labs rezultāts. Sākam progresēt. Sacensības bija aizraujošas! Ar sacensību uzvarētāju Agnaru spēles gaitā biju priekšā pat 3 pret 0, bet nezinu, kas notika, un izlaidu uzvaru. Esmu viņu iepriekš uzvarējis. Vienīgais, kuru neesmu uzvarējis, ir Guntis Legzdiņš. Prieks par Ingu, kurš gan netika desmitniekā, bet spēlē par 11. līdz 15.vietu uzvarēja. Bija atbraukusi jauna meitene no Balviem - priekš pirmās reizes ļoti labi spēlēja,” stāsta sacensību organizators Aivars Dulbergs.

Alūksnes klubs “Lagūna” paredzējis dalību Latgales atklātajā 2015.gada komandu galda tenisa čempionātā, kura pirmais posms notiks Dricānos pie Rēzeknes.

“Pirmo reiz gribam startēt kā komanda. Tik augstā līmenī mēģināsim spēlēt pirmo reizi. Mērķis ir nepalikt pēdējiem. Uz pirmo sabraukumu nebrauksim spēcīgākajā sastāvā, jo netiek Oļegs ar Gunti. Šoreiz brauksim mēs ar brāli Guntis un Ingus Meisters. Centīsimies piedalīties visos četros posmos,” saka A.Dulbergs.

Kategorijas